Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σάββας Πούμπoυρας: το ερωτικό ενδιαφέρoν της Τάνιας Κέλλυ σε βιντεοκλίπ της Σαμπρίνας



Τον γνωρίσαμε όλοι ως τρελαμένο φαν της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, που ξεχάστηκε στην Πορτογαλία μετά τη νίκη της ομάδας μας στο Euro του 2004. Ο επί χρόνια "Savas cafe",είναι πλέον ο γνωστός σε όλους μας Σάββας Πούμπουρας ο οποίος κατάφερε τα τελευταία χρόνια να γίνει ένα από τα πιο συμπαθή παιδιά της τηλεόρασης,μέσα και από τη συμμετοχή του στο "Μες την καλή χαρά " του ALPHA.Πολύ σύντομα,μας απέδειξε...
πως δεν πρόκειται για ένα ακόμη άτομο που έχει το "ψώνιο" να βγει στον φακό,αλλά για έναν νέο που έχει αρκετά πράγματα να δώσει.Εκτός από την παρουσία του στο πρωινό παρεάκι της Ναταλίας Γερμανού,μας εντυπωσίασε με τις άψογες χορευτικές του επιδόσεις στο "Dancing with the stars" και τις τελευταίες μέρες,μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τη guest εμφάνιση του στο "Κάρμα" του Αnt1,καθώς είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Πριν ασχοληθεί όμως με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, έκανε μόντελινγκ και συμμετείχε σε διάφορα σποτάκια.Μία από τις πρώτες του δουλειές λοιπόν, ήταν και η συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ της Σαμπρίνας με τίτλο..
"Σε βλέπω" στις αρχές του 2005.Πρόκειται για ένα dance κομμάτι δια χειρός Νίκου Τερζή,στο κλιπ του οποίου συμμετείχαν αρκετά αναγνωρίσιμα πρόσωπα,όπως ο Γιώργος Χειμωνέτος,Ο Κώστας Κούντος από το "Fame Story" και η show woman-γνωστή για την αλλαγή φύλου της σε νεαρή ηλικία- Τάνια Κέλλυ. Ο Σάββας Πούμπουρας, υποδύεται το ερωτικό ενδιαφέρον της Τάνιας Κέλλυ, με την οποία καθόλη τη διάρκεια του κλιπ, παίζει και ανταλλάζει ματιές όλο νόημα.Ο ίδιος αρχικά φοράει μια αμάνικη χακί μπλούζα, την οποία η Τάνια Κέλλυ την εξαφανίζει από πάνω του πολύ σύντομα. Ο ημίγυμνος πλέον Σάββας αφήνεται ελέυθερος στα χέρια της...κοπέλας του και αυτή αρχίζει να αγγίζει αισθησιακά όλο του το κορμί.Εκτός από τον Σάββα Πούμπουρα,η σόουγουμαν έχει και δεύτερο παρτενέρ,έναν γυμνασμένο έγχρωμο κύριο, ο οποίος κάποια στιγμή πηγαίνει και κάθεται στο κρεβάτι, δίπλα ακριβώς απ' τον Σάββα. Γενικότερα,το ερωτικό αυτό βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία Θάνου Γκομόζια ("Οk", "Ελλάδα έχεις ταλέντο", "X factor")περιέχει αρκετές πικάντικες σκηνές, που θεωρήθηκαν ακατάλληλες.Έτσι, έπαιζε μόνο μεταμεσονύκτιες ώρες και με την ανάλογη σήμανση που το προόριζε μόνο για ενήλικες.Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, το τραγούδι αυτό όσο και το βιντεοκλίπ του έχουν περάσει ολίγον στη λήθη, ωστόσο η συμμετοχή του νεαρού τότε Σάββα Πούμπουρα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και πρόκειται για ένα ντοκουμέντο που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

http://tvnea.blogspot.com/





Share on Facebook