Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Αν χαθεί o «Μπόμπι», έρχεται το εφηβικό;


Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός και αυτό το καλοκαίρι. Διάλυση δεν θα υπάρξει, όπως δεν υπήρξε πέρυσι, αλλά αν χαθεί και ο Γιορντάνοφ, η εφηβική ομάδα ετοιμάζεται να λάβει θέση!Λίγες ημέρες ακόμα έχει διορία...
ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ικανοποιήσει το οικονομικό αίτημα της Λέφσκι Σόφιας και να κλείσει τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αυτή η προκαταβολή και «χαθεί» ο Βουλγαρος διαγώνιος, τότε οι εξελίξεις που ήδη έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο, θα πάρουν την... φθίνουσα πορεία.

Έφηβοι με όσους μείνουν!

Κακά τα ψέμματα αν χαθεί ο «Μπόμπι», τα πράγματα δυσκολεύουν στο «τριφύλλι» για τη θέση του διαγώνιου και αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν άλλα ονόματα που να αποτελούν και εγγυημένη λύση. Πάντως, οι... ψίθυροι από τα πηγαδάκια μελών του Δ.Σ του Ερασιτέχνη για λύση-ανάγκης με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού να κατεβαίνει στο νέο Πρωτάθλημα μαζί με όσους Έλληνες παίκτες θα θελήσουν –αν θελήσουν-να μείνουν στο «τριφύλλι», έχει αρχίζει να ακούγεται.




Δυσαρέσκεια αλλά... ομόφωνη απόφαση

Η δυσαρέσκεια για τα όσα διαδραματίζονται στο ΤΑΑ είναι φανερή με τον Πρόεδρο, Θ. Λιακόπουλο να μην συμφωνεί με την πρόσκληση ενδιαφέροντος σε μορφή αγγελίας που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης. Από την άλλη, όμως, η απόφαση για αυτό το κάλεσμα ήταν ομόφωνη στο Διοικητικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης. Όσο για ενδιαφέρον... κανένα νέο!




Τα ίδια και πέρυσι!
Και για αποφυγή παρανόησης δεν υπάρχει περίπτωση διάλυσης του τμήματος, όπως και ούτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ακέφαλος. Απεναντίας αν ήταν ακέφαλος δεν θα συνέβαιναν όλα αυτά και τότε θα μιλάγαμε για πραγματική καταστροφή. Εξάλλου και πέρυσι είχε βγεί η ίδια ακριβώς (ούτε κόμμα δεν προστέθηκε) αγγελία-ανάκοινωση για το ΤΑΑ. Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχει καμία χορηγία, καμία υπόσχεση από αυτούς που πέρυσι έδωσαν, οι ημέρες παιρνούν και οι παίκτες χάνονται και η αγωνία για το πολύπαθο τμήμα οπαδών και φίλων του βόλεϊ είναι μεγάλη γοα το τι θα γίνει.





Ραντεβού με Βλάση
Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος κοιτάει από... μακριά τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Οι φήμες λένε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει ούτε ως Πρόεδρος του ΤΑΑ, ούτε ως Πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ωστόσο, ο ιστορικός πρόεδρος του Γουέμπλεϊ, Μιχάλης Κίτσιος που φέτος τρέχει μόνος του σε όλους τους επιφανείς επιχειρηματίας, θα προσπαθήσει να έχει ένα ραντεβού και με τον γνωστό επιχειρηματία για την... ύστατη προσπάθεια.




Αδικία για τον Καζάζη




Ο προπονητής του παναθηναϊκού, αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα ολόκληρη. Προσπαθεί, ψάχνει παίκτες, μιλάει με μάνατζερ αλλά... χρειάζεται και τη στήριξη της διοίκησης σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Κάτι που δεν έχει αφού δεν υπάρχουν χρήματα. Είναι άδικο για τον Καζάζη, πιο άδικο και από την γεμάτη ατυχίες σεζόν που πέρασε! Η παραμονή με την... έξοδο έχουν γίνει ένα στο μυαλό του έμπειρου κόουτς, που βρίσκεται δικαίως σε απόγνωση.***Ο Νίκος Σμαραγδής υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση στο γόνατο χτες το πρωϊ. Ο Έλληνας κεντρικός, η υπόθεση του οποίου δεν έχει τελειώσει σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟ, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου η νέα σεζόν να τον βρει πανέτοιμο για να σκεπάσει τα φιλέ.

http://www.theplayer.gr







Share on Facebook