Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Ποτε επιτελoυς θα αναλαβουμε τις ευθύνες μας?"


"Ειναι δεκαετιες πλεον τωρα που η Ελλαδα ασθενεί και οι πολιτικοι ειναι αυτοι που ο λαος θεωρει υπευθηνους. Η Ιστορια μας εχει διδαξει οτι η εξουσια παντα διαφθειρει.
Ολοι γνωριζουμε εδω και δεκαετιες την διαφθορα που υπαρχει στην Ελλαδα. Εχουμε μαθει ομως να λεμε «ελα μωρε» και να κοιταμε πως θα βολευτουμε και εμεις αντι να κοιταμε...
πως θα διορθωσουμε ολη τη βρωμια γυρω μας. Καθε λαος ειναι αξιος τον πολιτικων που τον διοιηκεί. Ρωτω, αν ειμασταν ηθικοι και τιμιοι θα μπορουσαν αυτου του ειδους πολιτικοι να υπαρξουν?

Δεκαετιες τωρα μια αρχαια στρατηγικη εχει ακομα απταιστη εφαρμογη. « Διερεε και κυβερνα» Εχουμε χωρισει την Ελλαδα σε 2 στρατοπαιδα τους πρασινους και τους μπλε και ο ενας ριχνει το φτεξιμο στον αλλο. Δεν αναφερομαι μονο στους πολιτικους αλλα και τους ιδιους τους πολιτες. Ποσοι θυμοσαστε τους πατεραδες, παπουδες και θειους σας να τσακωνονται για το ποιος καταντησε την Ελλαδα ετσι?

Πρεπει να ξυπνησουμε και να παρουμε την μοιρα μας στα χερια μας και να δουλεψουμε σληρα και τιμια. Πανω απο ολα ομως πρεπει να κοιταξουμε οτι η σκληρη μας δοθλεια δεν θα παει χαμενη και θα καταληξει σε τσεπες πολιτικων και μεγαλομετοχων. Πρεπει να σταματησει η ατιμωρισια γιατι φερνει μονο μεγαλυτερη διαφθορα.

Εν καιρο πολεμου αν ενας στρατιωτης της πρωτης γραμμης φοβηθει τις χιλλιαδες σφαιρες που τον σημαδευουν θεωρειτε προδωτης και εκτελειται επιτοπου.
Αυτοι οι αλητες σημερα ξεπουλανε την Ελλαδα για την οποια οι παππουδες μας εδωσαν τις ζωες τους. Αντι να τους αντιμετωπισουμε σαν τους αισχατους προδωτες τους εχουμε ακομα να μας ζηταν καθε μερα περισσοτερες θυσιες ενω αυτοι τρωνε με χρυσα κουταλια. Στη χειροτερη θα χασουν την εξουσια για μερικα χρονια για να την δωσουν στους προηγουμενους κλεφτες. Γιατι ολοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ μαζι ειμεις οι Ελληνες μαχαιρωνουμε την Δημοκρατια πισωπλατα καθε φορα που ψηφιζουμε. Δεν ψηφιζουμε κατα συνηδηση αλλα με γνωμονα που εχουμε μεσο και ποιος θα μας βολεψει και τωρα υποκρινομαστε και βριζουμε που εχουμε 1000000 δημοσιους υπαλληλους.

Ντροπη σε ολους μας!!! Αλλα αυτους τους προδότες να τους κανουμε παραδειγμα για τους επομενους γιατι θα υπαρξουν και επομενοι. Αν υπαρχουν απλα υποψιες για οποιοδηποτε δημοσιο προσωπο τοτε πρεπει να τιθεται σε διαθεσιμοτητα ανευ πληρωμης. Αν αποδειχτει ενοχος τοτε αυτος και ολοι του οι συγγενεις πρωτου βαθμου να χανουν ολη τους την περιουσια στο δημοσιο. Ο ενοχος στη φυλακη ισοβια και οι συγγενεις του να παιρνουν τον κατοτατο μισθο και να πληρωνουν ενοικιο, φως, νερο, τηλεφωνο. Ας αποδειξουν εκεινοι οτι δεν γνωριζαν και οχι οτι δεν εκαναν τα στραβα ματια. Οταν περιθαλπτεις εγγληματια γιατι εχεις και εσυ οφελη παυει να ειναι εγκλημα??

Να δουμε τοτε που η κλεψια θα εχει ρισκο ποσοι θα κλεβουν. Οχι σαν τωρα που κλεβουν χωρις καν να ρισκαρουν"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Share on Facebook