Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Μπορεί να τα βρoυν!


Αρκετές είναι οι πιθανότητες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, παρά τον «πόλεμο» ανακοινώσεων που έγινε μεταξύ των δύο. Εκτιμήσεις ότι με...



30 εκατ. ευρώ θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ. Ανοικτός ο δρόμος για Μπορντόν.

Κρίσιμες μέρες…

Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για το μέλλον του Παναθηναϊκού καθώς τόσο ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Βαρδινογιάννης, όσο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρονται να έχουν τη διάθεση να τα βρουν, με την ανακοίνωση των υπόλοιπων μετόχων τη Δευτέρα, να έχει συμβάλει θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης την Τρίτη θα συναντηθεί με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον Γιώργο Νίκα, τον Παναγιώτη Δάβαρη, τον Γιάννη Ξυλά, τον Μιχάλη Ζολώτα και τον Αδαμάντιο Πολέμη. Ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσία του Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς κάποιοι τη σχετίζουν με το θέμα της προεδρίας, στο οποίο λέγεται ότι έχει βρει ήδη τη λύση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Από εκεί και πέρα, στη συγκεκριμένη συνάντηση των μετόχων θα ξεκαθαρίσει και το τι θα γίνει με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να κρατήσει την παρούσα μετοχική σύνθεση και να μην υπάρξει διάσπαση, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν τελικά οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας. Αυτό που θέλει ο μεγαλομέτοχος είναι να μην επηρεαστούν οι υπόλοιποι και να πάρουν μέρος στην αύξηση.

Τέλος, αυτό που πολλοί εκτιμούν μετά και την ανακοίνωση των 4 μετόχων τη Δευτέρα, είναι ότι θα γίνει προσπάθεια να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος. Όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ θα ήταν ικανό για την μεταβίβαση του 54% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

sportaction.gr

Share on Facebook