Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

"Έξω απo την Aφρική"


Το έργο είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία. Ένα άγριο ταξίδι μιας ομάδας βρετανών στα βάθη της Ν.Αφρικής, που με την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κατασπαράχτηκαν από μια άλλη ομάδα όχι όμως ιθαγενών, αλλά Ευρωπαίων. Η ομάδα αυτών φημολογείται ότι...



είναι Γερμανοί, όμως καθώς εξελίσεται η ιστορία γίνεται γνωστό ότι μόνο 4 από αυτούς είναι Γερμανοί. Μάλιστα για έναν από αυτούς, τον Οζίλ, υπάρχει καταγγελία ότι είναι πλαστό το διαβατήριό του. Την καταγγελία την έκανε ένας κύριος Χίντιγκ, αλλά θα σας μιλήσουμε γι αυτό σε άλλο επεισόδιο.

Αυτή η "Γερμανική" ομάδα είναι γνωστοί και ως πάντσερ.

O αρχηγός των βρετανών τουριστών είναι Ιταλός και είναι γνωστός με το όνομα Φάμπιο Καπέλο. Σε συνέντευξή του σχετικά με το έργο, το οποίο δεν έχει happy end, τόνισε τα εξής:

"Συζητήσαμε με το προσωπικό της ομάδας για αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι θα βρούμε δύο ή τρεις παίκτες για το Euro 2012. Ο Άνταμ Τζόνσον και ο Κιέραν Γκιμπς, επίσης ο Μάικλ Ντόνσον, αν και δεν είναι νέος. Ακόμα ο Γκάμπριελ Αγκμπολαχόρ και Μπόμπι Ζαμόρα, που ήταν τραυματίας. Και ο Όουεν Χάργκριβς πιστεύουμε ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Σε κάθε παιχνίδι που παίξαμε τόσο στο Μουντιάλ όσο και στα φιλικά δεν είδα οι παίκτες μου να έχουν την απόδοση που είχαν το φθινόπωρο ή δύο μήνες μετά τα Χριστούγεννα. Οι νέοι παίκτες είναι στην κάτω των 21ετών Αγγλία και δεν είναι έτοιμοι να παίξουν στο Μουντιάλ. Αλλά πιστεύω ότι τον επόμενο χρόνο θα βρίσκονται στο ρόστερ. Πιστεύω ότι ο Γουόλκοτ θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ και ο Τζακ Γουίλσιρ είναι ενδιαφέρον παίκτης.

Ξέρω πολλά για τους παίκτες και τι γίνεται στις ομάδες τους. Γνωρίζω κάτι πολύ σημαντικό και τον λόγο γιατί η Αγγλία δεν κέρδιζε παλαιότερα. Οι Αγγλοι παίκτες φθάνουν στο τέλος της σεζόν κουρασμένοι. Προπονούνταν καλά, ήταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν ήταν τόσο γρήγοροι. Προσπάθησα να αλλάξω κάτι αλλά είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια κατά την διάρκεια της σεζόν. Χρειαζόμαστε χρόνο να επανέλθουμε στην κατάσταση που θέλουμε και να είμαστε φρέσκοι ως ομάδα".

Οι παραγωγοί της ταινίας σκέφτονται να βγάλουν και δεύτερο μέρος σε 2 ή 4 χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν ο Καπέλο θα είναι στο cast ούτε αν τελικά θα διαφημιστούν οι πρωταγωνιστές από τα ΜΜΕ σαν λιονταράκια ή γατούλες.

Θα περιμένουμε νεώτερα και για το ύφος της επόμενης ταινίας, για να δούμε αν θα είναι κι εκείνη περιπέτεια-θρίλερ ή περιπέτεια-κωμωδία.

todekari

Share on Facebook