Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Εξηγήσεις δίνει ο Ρονάλντo


Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την δήλωση που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ισπανία, υπονοώντας ότι ο Κάρλος Κεϊρόζ είχε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας του...




Ο αρχηγός της Πορτογαλίας κλήθηκε να μιλήσει σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ισπανία και τόνισε: «Πώς να εξηγήσω τον αποκλεισμό; Καλύτερα να μιλήσετε με τον Κεϊρόζ».

Η συγκεκριμένη δήλωση του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε αντιδράσεις στην πατρίδα του, καθώς θεωρήθηκε ότι κατηγόρησε τον προπονητή του για τον αποκλεισμό της ομάδας του.

«Όταν είπα να ρωτήσετε τον προπονητή, το έκανα επειδή ο Κάρλος Κεϊρός ήταν στη συνέντευξη Τύπου και οι δημοσιογράφοι θα μπορούσαν να ακούσουν τις εξηγήσεις του. Επίσης, δεν ήμουν στην κατάσταση να εξηγήσω τον λόγο που αποκλειστήκαμε. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτά τα απλά και αθώα λόγια θα μπορούσαν να προκαλέσουν τόσο μεγάλο ντόρο. Για αυτό σας λέω να μην ψάχνετε για φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως! Ταλαιπωρήθηκα και έχω το δικαίωμα να υποφέρω μόνος μου. Αισθάνομαι συντετριμμένος, εντελώς συντετριμμένος, απογοητευμένος και αφάνταστα λυπημένος», ήταν τα λόγια του Ρονάλντο.

theplayer.gr

Share on Facebook