Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Κατακραυγή αναγνωστών για Λαλιώτη Part 3


"Δεν κατάλαβα! Ο τέως υπουργός προπαγάνδας των κατ΄ όνομα μόνο σοσιαλιστών (ουσιαστικά αρχι-καπιταλιστών) και τελεσίδικα καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση πολιτικού του αντιπάλου, μας ζητάει και τα ρέστα; Συκοφαντήθηκε το παλικάρι, το παιδί του λαού;
Να απαντήσω εγώ, με μια ερώτηση...



που κάνουνε στο χωριό μου (το οποίο είναι λίγα χιλιόμετρα από το δικό του και φυσικά θα την ξέρει: "ποιος έχασε τη ντροπή να τη βρεις εσύ" σύντροφε Κώστα;







ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΛΙΩΤΗ - ΟΤΑΝ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ -

ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΚΕ ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΑΤΕ - ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ










Μπορείς να μας πείς σε όλη την ζωή σου πόσες μέρες έχεις δουλέψει?

Τι δουλειά έκανες πρίν γίνεις πολιτικός,για πόσο καιρό και με τι χρήματα ζείς τώρα?








ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΤΗ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΣ









Δεν είμαστε ανώνυμοι, είμαστε οι 10+ εκατομμύρια άνθρωποι με όλα τα προσωπικά μας στοιχεία καταχωρημένα στις Ελληνικές ΔΟΥ.


Κάτι που δε διαβάσατε όμως τις προηγούμενες ημέρες στο "troktiko.gr" είναι το παρακάτω..

δεν είναι ένα ανώνυμο blog που φοβάστε.. Φοβάστε την φωνή του λαού που βρίσκει δίοδο να ακουστεί διαμέσω των blog!









ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ?









Το μόνο που θέλω να πω για το θέμα του κ.Λαλιώτη είναι ότι απ ότι φαίνεται σιγά-σιγά ο κόσμος ξυπνάει και δε πιστεύει τις φτηνές διακαιολογίες όχι μόνο του κυρίου αυτού αλλά όλων αυτών των "εθνοπατέρων" και "εθνοσωτήρων"...Ελπίζω μόνο τη κρίσιμη ώρα, την ώρα της κάλπης να τους το δείξουμε και να τους καταψηφίσουμε κ όχι όλα αυτά να είναι απλώς λόγια της στιγμής.









Ελα και αρχισαν τα οργανα. Να μας βαλει και τις φωνες ο κυρ Λαλιωτης. Ο ανθρωπος ορχηστρα. Ο ανθρωπος βαζω φωτιες μπας και παρουμε εκλογες... Ερχεται η ωρα σιγα σιγα να φευγετε!










Πολύ μου άρεσε η απάντηση του "ανώνυμου" αναγνώστη στον κ. Λαλιώτη: Οι ανώνυμες ψήφοι δεν τον ενόχλησαν ποτέ, αυτόν κι όλους τους υπόλοιπους "επώνυμους". Οι ανώνυμες ερωτήσεις είναι πλέον ενοχλητικές.
Δεν έχουν καταλάβει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ότι πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που μπορούσαν με μια στρατιά πληρωμένων δημοσιογράφων και εργολαβοεκδοτοεπιχειρηματιών να καθοδηγούν ή να κοιμίζουν την κοινή γνώμη!
Ο κόσμος ξύπνησε, είναι πραγματικά ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ, και δεν ανέχεται πλέον ΚΑΝΕΝΑ τους! Χάρη στα blogs, το YouTube, το Internet και τα κινητά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. Κι όταν προσπαθούν να παραπλανήσουν, το μόνο που κάνουν είναι να ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!












ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ "ΚΥΡΙΕ" ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ Κ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΑΝΑΠΩΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ Κ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.










Καλά θα κάνετε να μην ξαναλήσετε κ. Λαλιώτη. Γιατί σε λίγο δε θα σας βγαίνει λαλιά και να θέλετε. Λαλήσατε όσο λαλήσατε κ. λΑΛΙΩΤΗ. Τώρα θα λαλήσουνε οι άλλη. ΟΧΙ κ. ΛΑΛΙΩΤΗ. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΑΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ - ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΑΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ;











ΛΑΛΙΩΤΗ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΑΣΥΛΙΑ ΕΣΕΙΣ, ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΜΕΙΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ''ΣΥΜΜΟΡΙΑ'' ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;











ΚΥΡΙΕ ΛΑΛΙΩΤΗ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ(ΥΠΟΥΡΓΟΣ)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ?ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕ ΟΠΟΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ?"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ






Share on Facebook