Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Κατακραυγή αναγνωστών για Λαλιώτη Part 7


"Λαλιώτη ο κόσμος ξύπνησε. Λάθος η στιγμή που βγήκες να μιλήσεις. Βράζουμε με σένα και όλο το συνάφι γιατί δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο και συ μας κατηγορείς και από πάνω.
Έχουμε όμως ένα ισχυρό μέσο να μιλάμε, στο οποίο ελπίζω να είδες την αντίδραση του κόσμου..

Κρύψου λοιπόν και άσε τις δικαιολογίες ότι είσαι σε νοίκι και πηρες και δάνειο.."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------
"Ρε Λαλιώτη, έχεις τα μούτρα και εμφανίζεσαι;

Άσε μας να αναρωτιόμαστε που είσαι, γιατί δεν είναι ότι μας έλειψες! Αναρωτιόμαστε, που είναι αυτός ο άνθρωπος να βγάλει τα άπλυτα των ομοίων του στη φόρα! Αλλά σιγά μην υπήρχε τέτοια ελπίδα!

Τα παιχνιδάκια σας δεν περνάνε πια...ξυπνάει ο λαός σιγά σιγά! Κι ευτυχώς που υπάρχουν και τα "Ανώνυμα" blogs που βοηθούν να γίνει αυτό.

Βρήκατε τώρα την καραμέλα της ανωνυμίας που αναφέρετε, όλοι της φάρας σας, γιατί στόχος σας είναι να προκαλέσετε φόβο με αυτό. Τον φόβο στον πολίτη να μην μιλήσει, γιατί έτσι και μιλήσει επώνυμα κάποιος, άντε να βρει το δίκιο του μετά με το κυνήγι που έχει να φάει από την πλευρά σας, δικαστικά. Γιατί, ποιος μέσος πολίτης έχει τα χρήματα, τις άκρες και γενικότερα την δυνατότητα να σας αντιμετωπίσει; Ή μήπως να αφήναμε τις δουλειές μας για να τρέχουμε όλοι στα δικαστήρια σαν κατηγορούμενοί σας;

Εργασία; Να σας το αναλύσω! Αυτό που δεν κάνατε ποτέ στην ζωή σας όλοι εσείς, αυτό που κάνει ο άνθρωπος για να εξασφαλίσει το ψωμί του, αλλά και την ποιότητα ζωής που μπορεί. Κι όταν μιλάμε για ποιότητα ζωής, δεν μιλάμε για τις δικές σας πολυτέλειες! Εργασία κοινώς είναι, αυτό που δεν είσαστε όλοι εσείς ικανοί να κάνετε όλα αυτά τα χρόνια και μας φέρατε σε αυτή την κατάντια!

Είμαι τόσο εξοργισμένος, που δεν θα σταμάταγα να γράφω για τις επόμενες δύο ώρες! Αλλά είναι αίσχος να σας βλέπουμε να έχετε και τα μούτρα να μιλάτε στις μέρες μας!

Ντροπή σας!!!"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------
"Διαβασα πολλα σχολια περι Λαλιωτη.Επιτελους ανακαλυψανε την Αμερικη. Τοσα χρονια που τον ψηφιζαν αυτον και ολους τους αλλους με μονο κριτηριο το ρουσφετι ηταν καλα. Σημερα που θιγονται τα κεκτημενα που ειχαν εξασφαλισει μεσα απο αυτη την συνδιαλαγη (διαπλοκη)διαμαρτυρονται.Φταινε οι πολιτικοι οχι εμεις που τους ψηφιζαμε 30 χρονια. Πρωτα πρεπει να ζητησουμε συγνωμη απο τους υπολοιπους που δεν τους ψηφιζαν(δεν ειναι πανω απο 10%)και μετα να κριτικαρουμε. Εκτός αν ημασταν ηλιθιοι και τους πιστευαμε.Αν ομως ισχυει αυτο τοτε τι αλλαξε? Μας εκαναν μεταμοσχευση μυαλου? Οχι θιχτηκε το συμφερον μας. Ημαστε εμεις τωρα ανεργοι, οχι ο γειτονας ο τεμπελης που δεν δεχοταν να εργαστει ανασφαλιστος με 600Ε ουτε να προσκυνησει στο βουλευτικο γραφειο καποιου Λαλιωτη. Πρεπει να του ζητησουμε συγνωμη και μετα να κατηγορουμε τους Λαλιωτηδες που εκτρεφαμε. Τωρα θιχτηκε το δικο μας δωρο το δικο μας επιδομα... Το δικο μας δικιο γενικα. Σα δε ντρεπομαστε που εχουμε το θρασος να μιλαμε...
Υ.Γ Παλι θα τους ψηφισουμε αν γινουν αυριο εκλογες. Μαλλον χειροτερους. Αυτοι δεν μας εκαναν ολα τα ρουσφετια."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------
"Δε μιλήσαμε για σύκα, κε Λαλιώτη, μη θίγεστε τόσο...
Για τσίπα συζητάμε εμείς, για αξιοπρέπεια. Ποιος την έχασε, όμως, για να τη βρείτε εσείς, κε Λαλιώτη...; Δεν τρομάζετε κανέναν με τις υστερίες σας και τις απειλές σας. Ούτε μας συγκινείτε παίζοντας το θιγμένος... Τη γνωρίζουμε την πολιτική ηθική σας. Η ιστορία είναι λαλίστατη ως προς το ποιόν όλων των ανθρώπων που άλλαξαν ασυνείδητα και άτιμα τον ρου της.
Επειδή είχατε τον τύπο με το μέρος σας, μη φαντάζεστε πως ο κόσμος δεν καταλάβαινε. Πέρασαν χρόνια από το 1994, το 1995, τις εποχές της δόξας σας, που λύνατε και δένατε στην τότε κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, όμως εμείς ακόμα θυμόμαστε. Με έναν αρχηγό αδύναμο να κυβερνήσει, λόγω προβλημάτων υγείας, παίζατε εύκολα το δικό σας παιχνίδι με τα φιλαράκια σας... Ούτε φυσικά ξεχνάμε πως σας “παραίτησε” άρον άρον ο Σημίτης, που τόσο τον είχατε στηρίξει, σε μία ανέλπιδη προσπάθεια να διασωθεί η απολεσθείσα αξιοπρέπεια του κόμματος σας, πατάσσοντας τη διαφθορά... Και τώρα έρχεστε να παραστήσετε τι; Τον Chuck Norris της πολιτικής; Ήμαρτον...
Μην παίζετε άλλα παιχνίδια, κε Λαλιώτη. Μείνετε ήσυχος στην αφάνεια, όπως πολύ εύστοχα κάνετε τόσα χρόνια, και μη μας προκαλείτε περαιτέρω."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------
"Εγώ δε θέλω να απαντήσω στον Λαλιώτη. Απαιτώ να απαντήσει αυτός στην απάντηση του τρωκτικού και να μας πει, όχι ότι κάνει δήλωση αλλά πόση είναι αυτή η δήλωση. Έχω μεγάλη απορία με τι μηνιαίο την περνάει, να μας το δείξει. Με μια πρόχειρη ανώνυμη πράξη που κάνω, βάσει αυτών που λέει το τρωκτικό, υποχρεώθηκε να πληρώσει για την αλητεία του από 140.000 σε 3 άτομα, ήτοι 420.000 ευρώ!!! Αυτά τα έδωσε τελικά? Αν ναι που τα βρήκε? Συνάδουν ως λογική αποταμίευση των τίμιων εσόδων που δηλώνει?"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook