Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Κατακραυγή αναγνωστών για Λαλιώτη Part 8


"Επειδή η αντίδραση του Λαλιώτη, μου θυμίζει την αντίδραση του ομόσταυλου ινστρούκτουρα, γεροντολάγνου Κουλούρη, ποιός ασχολήθηκε καλέ μου,..μαζί σου και τα ‘παιξες? Απλώς κάποιος ενδιαθέρθηκε για την υγεία σου και ρώτησε που βρίσκεσαι. Ούτε σε έβρισε ουτε άφησε υπόνοιες. Τι γίνεται «το παιδί», ρώτησε. Αλλά μια και θέλεις να σε θυμηθούμε, πες μου και μένα το δεινόσαυρο, πως τα κατάφερες και οκτώ χρόνια «προετοιμασίας», των Ολυμπιακών έργων, να έχουν τόση καθυστέρηση, ώστε παραλίγο, να μην γίνουν οι αγώνες στην Αθήνα και η Κα Παπανδρέου να καταφέρει σε οκτώ μήνες, οτι δεν έκανες εσύ σε οκτώ χρόνια? Ή και δώδεκα ίσως? Εκείνη η έρμη η Εγνατία, γιοφύρι της Άρτας φάνηκε απο την αρχή. Στη δυτική Μακεδονία και Ήπειρο, κόλλησαν λέει στα μηχανήματα διάνοιξης των τούνελ, γιατί δεν είχαν τις κατάλληλες προδιαγραφές. Δηλαδή στο διαγωνισμό τι περιέγραφες? Κάτι σαν, «έστειλα το μικρό να πάρει πάστες και πήρε άσπρες αντι σοκολατίνες που σκεφτόμουν» ένα πράμα, έτσι? Και το οτι φυσικά, στο τέλος της υπουργείας σου, δεν έβγαινε άκρη με τις καθυστερήσεις (κανείς εδώ, δε μπορεί να κατηγορήσει τους εργολάβους, οποιοσδήποτε λογικός είχε εσένα απέναντι το ίδιο θα έκανε)
Κια μια και λέμε για διαγωνισμούς, και αφού εσυ είσαι άσπιλος και αμόλυντος, υπάρχει αντίρηση να ελεγθούν οι μειοδοτικοί διαγωνισμοί και τα τιμολόγια που προσαρτήθηκαν στις αντίστοιχες αποφάσεις, για τα Ολυμπιακά έργα? Καιρός δεν είναι? Πρός Θεού δεν υπονοεί κανείς τίποτα για σένα, αλλά για κολλητούς σου που εμφανίστηκαν ως «ανάδοχοι γενικώς» Προσωπικά πιστεύω ότι λές αλήθεια στις δηλώσεις σου, άλλωστε το ανέκδοτο για το, «IQ Λαλιώτη», είχε αντικαταστήσει την καλημέρα μετα την (παρουσίαση!!!) του έργου του Θησαυρού. Για την αυλή σου μιλάμε, γιατί υποτίθεται, οτι είχες τον έλεγχο και συντονισμό. Να ενοχληθείς οταν πάψουμε να είμαστε ανώνυμοι."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Διαβασα τις αηδιες του Λαλιώτη!Να μας πει ο κύριος ΔΙΑΦΑΝΟΣ για τα λεφτα της χωματερής ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ που έτρωγε μαζί με τον φίλο του τον ΠΑΠΑΔΗΜΑ(πρωην δήμαρχο Ανω Λιοσίων). Θα ρθει και η δικιά σου ώρα ΔΙΑΦΑΝΕ.
ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Πειτε του Λαλιωτη οτι το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να ξαναχωθει στην τρυπα του και να μεινει εκει, να μην ξαναπροκαλεσει τον απλο κοσμο και κυκλοφορησει εξω γιατι αυτος και η φαρα του θα φανε οχι μονο γιαουρτια αλλα και τον κεσε μαζι αν τους πετυχει ο κοσμος στο δρομο.

Δεν ντρεπεται το λαμογιο."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Λαλιώτη ο κόσμος ξύπνησε. Λάθος η στιγμή που βγήκες να μιλήσεις. Βράζουμε με σένα και όλο το συνάφι γιατί δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο και συ μας κατηγορείς και από πάνω.
Έχουμε όμως ένα ισχυρό μέσο να μιλάμε, στο οποίο ελπίζω να είδες την αντίδραση του κόσμου..
Κρύψου λοιπόν και άσε τις δικαιολογίες ότι είσαι σε νοίκι και πηρες και δάνειο.."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"κ.Λαλιώτη,διαβάζοντας στο τρωκτικό την αναρτησή σας και την αναφορά σας στον Γκαίμπελς,θεώρησα σκόπιμο να σας αναφέρω καποια χαρακτηριστικά του.

(Α)-Ξύλινος λόγος.

(Β)-Σκληρό ύφος,αλαζονικό.

(Γ)-Πάγια τακτική του η απειλή και ο εκφοβισμός.

(Δ)-Φίμωση τού τύπου πού τολμούσε να τον κριτικάρει.

(Ε)-Λέγε-λέγε κάτι θά μεινει-αυτό ισχυε καί όταν χρησιμοποιούσε τον δικό του τύπο, για τήν κατασυκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων.(κυρίως γι'αυτό)

(ΣΤ)-Ομιλίες γεμάτες χολή,κακία,απειλές ,πού ακόμα και τώρα αν κάποιος τις ακούσει,ανατριχιάζει.

(Ζ)-Ακομα και σε αυτούς πού υποστήριζαν τούς ναζί αυτός και ο Ρίμπεντροπ ήταν οι πλέον αντιπαθείς.Για τον λαό,ακόμα περισσότερο.

(Η)-Το ύπουργείο προπαγάνδας ήταν ανάμεσα στα πρώτα ,στην διαφθορά.

Σας θυμίζει κάτι?"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Ισως να υπάρχει απορία για τον Κ.Λαλιώτη εάν έπαιρνε μίζες...
Η απάντηση είναι ΟΧΙ απλά δεχόταν....ακριβά συλεκτικά δώρα και αυτά μόνο στη γιορτή του....Πίνακες ας πούμε,κανά αγαλματάκι ...ας πούμε....
Καλύτερα να απολαύσει αυτά που με τόσο....κόπο απόχτησε και να αφήσει τις επιστολές.Πράξεις και ΟΧΙ άλλα λόγια απο πολιτικούς."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook