Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Το party με τις μετρήσεις τελείωσε - Κούρτογλου - Κυμπουρόπουλος και Αλαφούζος επί 22 χρόνια δίνουν στην ίδια εταιρεία τις ακριαματικότητες!



Αυτό σημαίνει διαπλοκή! Επί 22 χρόνια της μετρήσεις ακροαματικότητας της έχει η Ξένια Κούρτογλου και η εταιρεία focus! Μαζί της είναι οι πρώτοι σταθμοί που είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα που τους δίνει.
Ο Κ.Κυμπουρόπουλος από τον ΑΝΤ1 και ο Αλαφούζος με την παρέα τους(και ο Ψυχάρης έκανε το ίδιο). Οι δύο αυτοί άνθρωποι στηρίζουν μέχρι ...παρεξήγησης της Κούρτογλου παρότι τα 22 χρόνια δεν τα έχει ούτε...


δημόσιος υπάλληλος και μια εταιρεία με σύμβαση δημοσίου. Στα ραδιόφωνα όμως την βάζουν κάθε χρόνο. Και τώρα πάλι πρέπει να βρεθούν κάποιοι να την κοντράρουν σε ψηφοφορία αν και είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ότι παίζει παιχνίδια με τις αναξιόπιστες μετρήσεις της. Ήδη έχει καταγγελθεί από έναν ραδιοφωνικό σταθμό "ΘΕΜΑ 98.9" και από τον Πέτρο Κωστόπουλο ενώ το θέμα θα έχει συνέχεια στα σίγουρα. Προφανώς ο Κυμπουρόπουλος(τον έχουν πρόεδρο στην ένωση των καναλιών και πάντα ήταν μέσα σε αυτές τις διαπλοκές των ΜΜΕ) και ο Αλαφούζος έμεναν ικανοποιημένοι με τα νούμερα για να κρατάνε θέσεις και διαφημιστική πίτα.

Το party τελείωσε και δεν θα συνεχιστεί....


Share on Facebook