Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ PLAISIO COMPUTERS.!!"


"ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΝΑ ROUTER ACCESS POINT ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ MANUAL CD ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ...
ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΟ ROUTER MOY ΩΣΤΕ NA MHN ΜΠΑΙΝΟΥΝ "ΑΛΛΟΙ" ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥ,Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ..!!! ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ,ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 56€.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 40 €.!!!ΟΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚ! ΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------
"Αμαρτία ο αναγνώστης από το πλαισιο να πληρώσει τόσα λεφτά για το τίποτα, η ιστοσελίδα του router είναι η 192.168.1.1, 192.168.1.2 εάν το σύνδεσε μέσω Usb ή μια από αυτές τις 2 192.168.1.64, 192.168.1.254, ας δοκιμάσει αυτές, λογικά θα του ζητάει Username και Password"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Τι κακό είναι αυτό με όλους και απορώ βρε τροκτικά γιατί δεν τους τη λέτε! Αντί να κάτσει να μάθει τα βασικά -τα βάζει με το πλαίσιο!!! Μα μεγάλη εταιρεία είναι, το κέρδος της ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα κοιτάξει και όχι την καλή καρδιά ή να κάνει χάρες σε άσχετους. Να γκρινιάξει βρήκε χρόνο να μάθει τα βασικά "πλάκα με κάνεις;;;" Καλά δε ντρέπεται να είναι τόσο άσχετος το 2010?? Αντε γεια! ότι να'ναι. Ελληναααααααααααας!

Και να μην το ξεχάσω: Φιλιάάάάάάάάάάάάάά σε όλες και σε όλους"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------
"ΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ??ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ??Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ "ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ" ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ...ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ???"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Για το ""ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ PLAISIO COMPUTERS.!!", πραγματικά δεν νομίζω ότι το ΠΛΑΙΣΟ δημιουργούσε το προβλημα in the first place για να σε χρεωσει, πιο πιθανό κάτι να έκανες λάθος στις ρυθμίσεις.
Παρακαλώ το τρωκτικό να δώσει το mail μου στον αναγνώστη που τόσο ευκολα κάνει καταγελλίες για το πλαίσιο να τον/την βοηθήσω με την εγκατάσταση του/της..

Βέβαια αν πρόκειται για USB σύνδεση, σηκώνω τα χέρια, ας το βάλει στο ethernet..

Πληροφοριακά, στις σελίδες που είπε ένας άλλος αναγνώστης να προσθέσω και τις 10.0.0.1 10.0.0.2 172.16.0.1 172.16.0.2"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
"Το πλαίσιο εταιρία ελληνική είναι και προσπαθεί όπως πολλές άλλες να βγάλει χρήμα χωρίς να σέβεται τον πελάτη. Επειδή διαμένω στην Αμερική αυτό το καιρό, έχω συνεργαστεί με πάρα πολλές εταιρίες και η αντιμετώπιση που έχω σαν πελάτης είναι περισσότερο από βασιλική. Περιττό να σας πω, ότι σε περίπτωση που καθυστερήσει το προϊόν που παραγγέλνεις έστω και 1 μέρα, σε αποζημιώνουν με κάθε δυνατό τρόπο. Όλες οι σοβαρές εταιρίες ξέρουν ότι η καλύτερη επένδυση είναι το support. Κάτι που θα αργήσουμε πολύ να το δούμε σ! την Ελλάδα όπως και πολλά άλλα. Ειδικά όταν σαν καταναλωτές δεν διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, και δεν "επαναστατούμε".

Όσο αφορά τους υπόλοιπους αναγνώστες: Κάποτε δεν τα ξέρατε ούτε εσείς και κάποιος σας έδειξε.. Πρωτού λοιπόν να χλευάσετε τον άνθρωπο κάντε την αυτοκριτική σας.Τέλος σχετικά με τις IP, αντί να δίνετε λίστες ολόκληρες με Πιθανές διευθύνσεις, απλά βρείτε την συγκεκριμένη... :
Έναρξη(Start)->Εκτέλεση(Run)->cmd->πληκτρολογίστε ipconfig και κοιτάξτε το Τοπικό δίκτυο(Local Network)."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΛΑΜΟΓΙΑ" ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ..!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.!"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook