Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Ο Έλληνας που έκλεψε την καρδιά της Rihanna"


"Μπορεί όπως είναι γνωστό η Rihanna να εντυπωσίασε το κοινό της στην Αθήνα (αν και κάποιοι υποστηρίζουν το αντίθετο) αυτό όμως που κανείς δεν έμαθε για τη διεθνούς φήμης pop τραγουδίστρια, είναι το ανθρωποκυνηγητό της με τους δημοσιογράφους και τους paparazzi που εξελίχθηκε από την...

πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα μέχρι και την Πέμπτη το πρωί που αναχώρησε από το Ελ. Βενιζέλος από τις V.I.P. Θέσεις.
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του gossip-tv, υπεύθυνος για την προστασία της Rihanna και φύλακας-άγγελός της τις ώρες που βρέθηκε στην Αθήνα δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Τσεκούρα.
Η αμερικανίδα τραγουδίστρια εντυπωσιάστηκε τόσο από τις ικανότητες του φρουρού της που, λίγες ώρες πριν αποχωρίσει, του πρότεινε ένα τεράστιο συμβόλαιο προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της σε ολόκληρη την περιοδεία της ανά την κόσμο.
Ο Δημήτρης Τσεκούρας αρνήθηκε ευγενικά την πολύ καλή πρόταση, καθώς οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις του στην Ελλάδα, καθώς είναι διευθυντής ασφάλειας του ομίλου Alpha, δεν του άφηναν κανένα περιθώριο ούτε καν να σκεφτεί, πόσο μάλλον να διαπραγματευτεί, το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με τη Rihanna.
Μετά την αρνητική απάντηση του Δημήτρη Τσεκούρα, η αμερικανίδα τραγουδίστρια αρκέστηκε στο να του υπογράψει ένα αυτόγραφο, αναγράφοντας πάνω και το προσωπικό της τηλέφωνο, για την περίπτωση που στο μέλλον αλλάξει γνώμη."

http://www.gossip-tv.gr



Share on Facebook