Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"ΟΑΕΕ SOS!!!!"


"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!!! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...


ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ !!!!!!!!!!"


ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Το ότι ο ΟΑΕΕ δεν έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του οφείλετε 100% στην ΒΛΑΚΕΙΑ των διοικήσεων, που αντι να δουν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ πια να πληρώσουμε τα ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσά κάθε δίμηνο (810 ευρώ στην δική μου περίπτωση), συνεχίζουν να ανεβάζουν τα ασφάλιστρα.

250.000 γραμμένοι στον ΟΑΕΕ εδώ και 2 χρόνια ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να πληρώσουν. Γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ να πληρώσουν. Και είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ το 2010 στην Ελλάδα !! Για να μην πω για τα ποινικά δικαστήρια, τις μηνύσεις και τις φυλακίσεις απο το ΤΕΒΕ.

Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας παροχές υγείας, θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα έπρεπε οι διοικούντες να είναι ΦΥΛΑΚΗ και όχι οι "ασφαλισμένοι".

ΝΤΡΟΠΗ. Αλλά η ώρα που θα αντιδράσουμε άσχημα είναι κοντά...."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Ο Οργανισμός έχει καταρρεύσει διότι οι ρυθμίσεις περί δήθεν ρύθμισης των οφειλών είναι αστείες και δυσβάσταχτες για τους οφειλέτες! Αντί η ρύθμιση να αναφέρει καταβολή 200-300Ευρώ μηνιαίως και μόνο ΑΠΑΙΤΕΙ εξόφληση και ΚΑΙ των τρεχουσών εισφορών!!! Δηλαδή 1200 Ευρώ το δίμηνο περίπου!!! Ξέρουν σε ποιους αναφέρονται και ζητάνε τέτοια ποσά; Ρωτάνε αν ο έμπορος έχει να ζήσει; Ή απλά οι τεχνοκράτες έβαλαν αριθμούς κάτω και κάνανε πράξεις!!;; Και σα να μην έφτανε αυτό συνεχίζει και ο αναχρονιστικός νόμος 86/1967 να τους καταδικάζει και να τους οδηγρί στ! η φυλακή! Έλεος πια! Η' καταρτίστε ανθρώπινες ρυθμίσεις ή μην εμπαίζεται τον κόσμο!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το αντισυνταγματικό και απάνθρωπο καθεστώς της ποινικοποίησης της μη εμπρόθεσμης καταβολής εισφορών στον ΟΑΕΕ!! Είναι άδικο και απόλυτη ξεφτίλα να στοιβάζονται έμποροι και κάθε είδος ελεύθερος επαγγελματίας ενώπιον του πλημελ/κειου και να παρακαλάνε για μικρή ποινή! Αυτή την Ελλάδα θέλετε κε Παπανδρέου; Αφήστε τον κόσμο να αναπνεύσει και μην τον κλείνετε φυλακή! Οι μεγαλοβιομήχανοι ΔΕΝ χρωστάνε ΟΑΕΕ! Οι μικροί δεν έχ! ουν χρήματα και είναι αυτοί που απειλούνται με προσωποκράτηση και δυσβάσταχτες ποινές. Σήμερα το και σε κάθε δικάσιμο το Τριμελές Πλημ/κειο σφύζει από άτομα που εκλιπαρούν για επιείκια!! 200 και πλέον άτομα κάθε εβδομάδα ζητούν το αυτονόητο!Την κατανόηση της πολιτείας!Αποποινικοποίηστε κε Καστανίδη και κε Λοβέρδε την μη καταβολή εισφορών προς τον ΟΑΕΕ όπως άλλωστε ισχύει για ολά τα άλλα Ταμεία. Άλλως αυξήστε το αξιόποινο σε όριο που θα εμπίπτουν μόνο οι εκ προθέσεως μεγαλοοφειλέτες (αν υπάρχουν). Με 811 ευρώ το δίμηνο ο ελ. επαγγελματίας οδηγείται προς την οικονομική καταστροφή και εσείς τον στέλνετε και φυλακή!Καταργείστε τον αναχρονιστικό α.ν 86/1967 και δώστε πνοή στο ελεύθερο επάγγελμα! Είναι δυνατόν να στέλνουμε κόσμο στη φυλακή με νόμο της χούντας;Δεν είναι απατεώνες οι ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι θύματα!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook