Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Συζητήσεις Super League με NOVA


Ανεπίσημα, η Σούπερ Λίγκα και η Nova έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την αγορά, απ’ την δεύτερη, του τηλεοπτικού «πακέτου» που άφησε ο ΣΚΑΙ. Για να είμαστε πιο ακριβείς, που πρόκειται να αφήσει ο ΣΚΑΙ, γιατί ακόμα επίσημα δεν υπάρχει ενημέρωση προς την Σούπερ Λίγκα. Αυτό...


αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες και αμέσως θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις της διοργανώτριας αρχής με τη Nova που έχει το δικαίωμα (και λογικά θα το κάνει), να γίνει κάτοχος των δικαιωμάτων. Οι πληροφορίες του theplayer αναφέρουν ότι Σούπερ Λίγκα και Nova έχουν ήδη ξεκινήσει τις ανεπίσημες συζητήσεις, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι επίσημα, αν δεν υπάρξει ενημέρωση του ΣΚΑΙ προς την διοργανώτρια αρχή. Αν δεχτούμε ότι η Nova θα πάρει το σαββατιάτικο παιχνίδι που έδειχνε την περασμένη σεζόν ο ΣΚΑΙ, τα ερωτήματα είναι με πόσα χρήματα θα γίνει κάτι τέτοιο και τι επιπλέον παροχές θα ζητήσει το συνδρομητικό απ’ την Σούπερ Λίγκα.

Ξεκίνησαν οι Μουντιαλικές εκπομπές στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Απ’ τις 5 σήμερα το απόγευμα ξεκίνησαν στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οι εκπομπές (δίωρης ή τρίωρης διάρκειας) που θα είναι αφιερωμένες στην τελική φάση του Μουντιάλ. Μέχρι τις 10 Ιουνίου, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ (μέσω των εκπομπών της) θα κάνει αφιερώματα στους ομίλους και στις ομάδες του Μουντιάλ.

Ξεχωρίζει ο Αλέφαντος

Απ’ τις εκπομπές που θα βγάλουν τα κανάλια τις μέρες του Μουντιάλ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει αυτή που θα προβάλλει κάθε βράδυ, στις 20.00, το «Τηλε-Άστυ» με καλεσμένο το Νίκο Αλέφαντο. Ο «Αλε» αναμένεται να «δώσει ρέστα», ειδικά τις μέρες που θα παίζει η Εθνική Ελλάδας.

Ανακατατάξεις στον αθλητικό Τύπο

Βγήκαν οι κυκλοφορίες των αθλητικών εφημερίδων την Δευτέρα και τα ευρήματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο «Γαύρος» (στην τρίτη μέρα της κυκλοφορίας του) πούλησε 8.196 φύλλα, ενώ το «Φως» έπεσε στα 10.519 φύλλα και ο «Πρωταθλητής» στα 5.083 φύλλα. Μεγάλη ήταν η πτώση του «Goal» που έμεινε στα 5.739 φύλλα, ενώ η Sportday πούλησε 6.914 φύλλα (επίσης παρουσίασε πτώση). Το «παιχνίδι» ανάμεσα στα αθλητικά φύλλα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και, όπως τονίσαμε χθες, θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλείς εκτιμήσεις με την πάροδο περίπου δέκα ημερών.

«Παγωμένο» το Conn-X TV

Περίοδο στασιμότητας δείχνει να διανύει το Conn-X TV σε ότι αφορά στο αθλητικό του κομμάτι. Η Nova, για την ώρα, μοιάζει κυρίαρχη στο παιχνίδι των δικαιωμάτων, με τον ΟΤΕ να μην δείχνει την διάθεση, την θέληση, να μπει αυτή την στιγμή πιο δυναμικά στον ανταγωνισμό. Το πρόβλημα, όμως, για τον ΟΤΕ θα είναι όταν στην αγορά δεν θα υπάρχουν δικαιώματα, ικανά να μοιράσουν αλλιώς την πίττα της μοιρασιάς συνδρομητών, συγκριτικά με τη Nova.

Μονή περιγραφή

Στον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που έγινε στο ΣΕΦ, στην περιγραφή ήταν μόνος του ο Βασίλης Σκουντής. Ο Τάσος Μαγουλάς (που ήταν δίδυμο με τον Σκουντή στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ) δεν θα είναι ούτε στον τελικό της Τετάρτης.
http://www.theplayer.gr

Share on Facebook