Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Tα "αξιοθέατα" του Ηρακλείου"




"Είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο. Σήμερα αποφάσισα να πάω για ένα πρωινό τρέξιμο στην παραλιακή, να απολαύσω την ανατολή, να ξεδώσω και απο το διάβασμα. Όλα καλά και ωραία, ο καιρός καλός, δίχως κίνηση, ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις. Αλλά πώς να απολαύσεις με τόσα σκουπίδια.; Το θέαμα είναι τόσο όμορφο οπτικά, όσο και οσμητικά...
Υπάρχει μια μεγάλη έκταση ακριβώς απέναντι απο το λιμάνι που απο ότι φαίνεται χρησιμοποιείται σαν χωματερή. Γίνεται...
ο χαμός εκεί. Ψυγεία, τραπέζια, καρέκλες, κουζίνες και ό,τι άλλο φανταστείτε. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει ο τουρίστας, στην κυριολεξία. Στις δύο φωτογραφίες που σας στέλνω θα πάρετε μια εικόνα.

Η τρίτη φωτογραφία είναι από το πανεπιστήμιο στην Κνωσσό. Όπως βλέπετε το λούκι που είναι φυτεμένο το δέντρο χρησιμεύει και σαν κάδος απορριμάτων- τι πιο λογικό. Εκεί υπάρχει μια στάση του λεωφορείου, η οποία είναι ανάλογης εμφάνισης. Σε αυτό βέβαια δε φταίει μόνο ο δήμος, αλλά και κάποιοι κάφροι που νομίζουν οτι είναι και μάγκες και βαριούνται να κρατήσουν ένα μπουκάλι να το ρίξουν σε έναν κάδο. Κάτσε ρε φίλε, αν θες να ρίχνεις μπουκάλια, ρίξε τα στο σπίτι σου, κάλεσε και εμένα να ρίξω και εγώ κανένα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Share on Facebook