Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

"Απάντηση σχετικά με την αναφορά εξαπάτησης συνδρομητων Tooway Pro"

ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ



"Αγαπητό troktiko,

Σε πρόσφατο δημοσίευμά σας φιλοξενήσατε την επιστολή φίλου ο οποίος εκφράζει το παράπονό του σχετικά με την υπηρεσία "tooway-pro" την οποία προφέρουμε.

Επιτρέψτε μας να διευκρινίσουμε κάποια θέματα σχετικά:

Το διαφημιστικό πακέτο "tooway-pro" (tooway promotion) είχε στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την δυνατότητα παροχής δορυφορικού internet σε οποιαδήποτε... γωνιά της Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, αν ο φίλος ανήκε στους πρώτους συνδρομητές της υπηρεσίας, πλήρωσε για τον εξοπλισμό μόλις 6,00? +ΦΠΑ!
Τα συμβόλαια ήταν για έναν χρόνο η έξη μηνών και οι συμβατικές μας υποχρεώσεις τηρήθηκαν στο ακέραιο με όλους μας τους πελάτες.
Οι συνδρομητές που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την υπηρεσία "tooway-pro" μπορούν τώρα αν το επιθυμούν να μεταφερθούν στα νέα πακέτα "tooway" τα οποία δεν έχουν χρέωση ανάλογη με τον συνολικό όγκο δεδομένων που χρησιμοποιήθηκαν μέσα σε ένα μήνα αλλά περιορισμό στον συνολικό όγκο δεδομένων που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κάθε συνδρομητής ανάλογα με το πακέτο του, χωρίς αυτό να σημάνει επιπλέον χρέωση αν υπερβεί το όριο αυτό. Ο εξοπλισμός παραμένει ως έχει και δεν απαιτείται καμία αλλαγή εκτός από το modem. Η σύνδεση του modem είναι απλή και θα μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον χρήστη με οδηγίες από την εταιρία μας.
Το διαφημιστικό πακέτο "tooway-pro" επί των πραγμάτων δεν μπορεί να συνυπάρχει με την επερχόμενη τεχνολογία "tooway- KaSat". Συμπληρωματικά υπάρχουν προς την εταιρία μας έγγραφα καθώς και παράπονα Διεθνών Υπηρεσιών σχετικών με τη χρήση public IP χρηστών σε απαγορευμένους δικτυακούς χώρους.
Ο λόγος που επιλέγετε η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι για να μπορεί να παρέχει καλύτερη και ποιότητα υπηρεσιών σε όλο το σύνολο των χρηστών, δεδομένου ότι η δορυφορική χωρητικότητα δεν είναι απεριόριστη. Ο αριθμός των χρηστών που προβλέπετε να ενταχθούν στο δίκτυο τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα είναι περίπου 120.000. Οπότε μιλάμε για μια υπηρεσία που θα μπορέσει να γεφυρώσει το ψηφιακό χάσμα στην χώρα μας και όχι μόνο, δίνοντας ευρυζωνικές υπηρεσίες σε κάθε γωνία της Ελλάδας."
Με εκτίμηση,

Εικόνα & Ήχος Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.







Share on Facebook