Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η απάντηση του troktikou στον Λαλιώτη


Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ



H απάντηση του Κώστα Λαλιώτη είναι πρωτοφανής και οι απειλές του σε ερωτήματα απλών πολιτών δείχνουν τι μπορεί να πάθε κάποιος αναγνώστης όταν είναι αδύναμος μπροστά στην πολιτική εξουσία. H δημοκρατικότητα του εξαντλείται στην άποψη(που μπορεί να είναι και λανθασμένη)ενός νέου ανθρώπου. Μια απορία εξέφρασε για το που χάθηκε ο Λαλιώτης και ποια είναι η περιουσιακή του κατάσταση και ο πρώην υπουργός έβγαλε τα δόντια του να τον ξεσκίσει(και εμάς αλλά το troktiko δεν το σκιάζουν τέτοιες φοβέρες) και μάλιστα να μας ζητήσει με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ τρόπο να βάλουμε τίτλο που ήθελε εκείνος.

Επειδή προστατεύουμε τους αναγνώστες μας που ΔΕΝ έχουν δόλο και αυτός που διερωτήθηκε δεν χρησιμοποιεί την ανωνυμία για να συκοφαντήσει (θα το έκανε διαφορετικά και όχι με ερωτήματα του τύπου «που χάθηκε βρε ο Λαλιώτης») θα απαντήσουμε εμείς στον Κώστα Λαλιώτη.

Πράγματι Κ.Λαλιώτη δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Οι εποχές του «Αυριανισμού» τον οποίο...


εκπροσωπήσατε τόσα χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί όπως και το …σκληρό ρόκ. Τώρα για τους πολιτικούς που ρήμαξαν την Ελλάδα και τα μέλη των κυβερνήσεων της που την οδηγούν στην πτώχευση έχουμε το …Metal Hardcore.

Εσείς έχετε καταδικασθεί για συκοφαντική δυσφήμηση και άρα εσάς μπορούμε να λέμε «συκοφάντη και ψεύτη». Το 2003, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σας καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμηση δύο βουλευτών και ενός Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για την υπόθεση του Κτηματολογίου, υποχρεώνοντάς σας να καταβάλει αποζημίωση ύψους €140.000 σε έκαστο των εναγόντων. Τον Ιούνιο του 2006, ύστερα από πολυετή δικαστική διαμάχη, το Εφετείο Αθηνών σας καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Επί 8 χρόνια ο Κώστας Λαλιώτης διετέλεσε υπουργός δημοσίων έργων και χωροταξίας για να γίνει ο …μάγκας με τα δικά μας χρήματα. Παράλληλα με δικό του νόμο έκλεισαν πολλές εταιρείες για να ευνοηθούν τελικά οι μεγάλες του Μπόμπολα, της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και της ΑΒΑΞ του Δ.Ιωάννου. Είναι έτσι ή όχι; Ποιοι έκαναν τα μεγάλα έργα επί θητείας σας και ποιοι γιγαντώθηκαν; Μήπως υπήρξατε το σύμβολο του πολιτικού λαικισμού και ο άνθρωπος που «κέρδισε» από την λεγόμενη γενιά του πολυτεχνείου; Εξαργυρώσατε με τον καλύτερο τρόπο τα χρόνια του Πολυτεχνείου με συνεχή παρουσία σε βουλευτικές και υπουργικές θέσεις.

Ναι, έχετε εξαφανισθεί και δεν είναι συκοφαντία να το καταγράφει κανείς αλλά γεγονός. Δεν είστε στην πρώτη γραμμή και δεν έχετε πάρει δημόσια θέση για όσα γίνονται και αφορούν στην περίοδο που ήσασταν και εσείς μέλος της κυβέρνησης.
Η περίοδος που ο Τσουκάτος ομολόγησε την μίζα από την Siemens για τα ταμείο του ΠΑΣΟΚ και η περίοδος που ο Μαντέλης πήρε την μίζα σας βρίσκει στο πλευρό του εκσυγχρονιστή Κώστα Σημίτη. Για το έγκλημα αυτό δεν είχατε ακούσει τίποτα για να το καταγγείλετε; Δεν ακούσατε ποτέ τίποτα για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που έγινε επί θητείας της κυβέρνησης που ήσασταν μέλος και οδήγησε πολλούς ανθρώπους στην αυτοκτονία; Τους μεροκαματιάρηδες που έπεσαν θύματα των αρπαχτικών που τους έφαγαν τα χρήματα και έβαλαν μια θηλιά στον λαιμό τους.
Και αν δεν έχετε εξαφανισθεί όπως λέτε μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι ΠΡΕΠΕΙ να εξαφανιστείτε όλοι οι πολιτικοί που ήσασταν μέλη των κυβερνήσεων που οδήγησαν την χώρα σε χρεοκοπία. Και αν δεν σας φτάνει το γιαούρτωμα του 2003 σε μια περίοδο που ο κόσμος ήταν σε αποχαύνωση σας προκαλούμε να περπατήσουμε μαζί σε κάποιες περιοχές της Αθήνας. Τότε θα καταλάβετε ότι το κλείσιμο στην τουαλέτα του Απόστολου Κακλαμάνη ήταν απλά μια κίνηση αβροφροσύνης στον συμπαθέστατο βουλευτή. Αυτά με όλη μας την…αγάπη επειδή προκαλέσατε με την απάντηση σας. Είναι απόλυτα θεμιτό να απαντάει κάποιος σε αναγνώστες αλλά όχι με τέτοιο ύφος και ήθος που είναι ανεπίτρεπτο για πολιτικό πρόσωπο. Την ίδια τύχη θα έχει και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός έχει το ΘΡΑΣΟΣ να επιτεθεί κατά’αυτόν τον τρόπο.

Όσο για την ανωνυμία είναι δικαίωμα μας που μας παρέχει ο νόμος τον οποίο ευτυχώς δεν προλάβατε να αλλάξετε(οι κυβερνήσεις σας) και ακόμα και τώρα να τον αλλάξετε πάλι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή. Εσείς χρησιμοποιούσατε τον Κουρή για να ρίχνει λάσπη σε πολιτικά και όχι μόνο πρόσωπα και εμείς χρησιμοποιούμε την ανωνυμία για το όφελος του πολίτη και με τις υπερβολές ή τα λάθη μας έχουμε μάθει από αυτά και βελτιωνόμαστε διαρκώς. Μια δημόσια συγνώμη θα ζητήσετε (όλοι σας) για την κατάσταση που φθάσατε την χώρα μας;

Η ανωνυμία μας απάντηση στην βουλευτική και υπουργική ασυλία σας

Share on Facebook