Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Σχόλιο στο "Θέλω μια απάvτηση αv και την..ξέρω"


"Ο κύριος, μέλος του ΠΕΜΕΝ, θεωρεί εξ' αρχής διακίωμα του οποιουδήποτε να καταπατά τις ελευθερίες του άλλου για να γίνει το "δικό του". Με ευθύ εκβιασμό, απαγορεύει στον άλλο την ελευθερη μετακίνηση!...


Αναφέρεται σε παππούδες και συγγενεις, λες και οι υπόλοιποι δεν έχουμε ανθρώπους που υποφέρανε. Η διαφορά ειναι οτι οι υπόλοιποι δεν σκεφτόμαστε για το μέλλον με όρους από το παρελθόν.

Και στην τελική γιατι δεν διαμαρτύρεται στα "λαμόγια που έφαγαν τα λεφτά του ταμείου", αντί να ταλαιπωρεί τον κόσμο; Αν είναι να κάνουμε και μεις το ιδιο στην δουλειά του, να καταλάβει πόσο "δίκαιος αγώνας" είναι!
Και μετα υποθέτει οτι η ίδια κάθεται για να δουλευουν οι υπάλληλοι! Αν είναι έτσι τότε γιατι να τρέχει μεχρι το νησι στην επιχείρηση και να μην κανει διακοπες καπου αλλου που θα μπορεί να πάει, αν ειναι ετσι; Οι πλουσιοι που καθονται και οι φτωχοι που δουλευουν;Ελεος! Δηλαδη όλοι όσοι ταξιδευουμε στα νησια και πληρωνουμε το καπέλο των "εισφορων για τριτους" στο οποιο συμπεριλαμβάνεται τέλος για το ΝΑΤ ειναι θεμιτό;

Και στην τελική, οι εφοπλιστές μπορεί να «άρπαξαν τα λεφτά του ΝΑΤ», μπορεί και όχι, αλλά ένα ταμείο με 23.000 ασφαλισμένους και 69.200 συνταξιούχους ( όπως αναφέρει το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας στον Κοινωνικό Προϋπολογισμό του 2008) δεν έχει και πολύ μέλλον...."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook