Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

"Παράπονα για το YABANAKI"


"Σήμερα πήγα για μπάνιο στο YABANAKI και είναι η τελευταία φορά που πατάω το πόδι μου!! Ρε παιδιά είναι δυνατόν...Για να μπούμε πληρώσαμε 8 ευρώ το άτομο και αφού...



μετά από ώρα βρήκαμε μια ξαπλώστρα να ξαπλώσουμε να ξεπεράσουμε το σοκ, ήρθε ένα τύπος και μας λέει.."5 ευρώ το άτομο!!" Τι κάναμε πάλι σκέφτηκα... "Παρασκευή και Σάββατο η ξαπλώστρες είναι εκτός τιμής" μας είπε και άπλωσε το χέρι να παραλάβει το λεφτά. Πήγα να πάρω έναν καφέ να ηρεμίσω και έκανε 4 ευρώ (καφές στο πλαστικό-τόσο κάνει να πας σε καφετέρια να κάτσεις και να τον πιείς όχι να τον πάρεις στο χέρι) Έχουμε και λέμε λοιπόν..ένα μπάνιο δηλαδή κοστίζει 17 ευρώ???? Παλαβώσαμε εντελώς?!?!?! Νομίζω είχαν πει ότι οι πλαζ θα ανοίξουν για όλο τον κόσμο... δηλαδή ή τα σκας ή κάθεσαι και σκας μέσα στον καύσωνα???? ΕΛΕΟΣ!!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Για τον αναγνωστη για το ΥΑΒΑΝΑΚΙ.. Ρε παιδια, αυτος μαγκας ειναι, και λεφτα βγαζει.. αν και εγω καταφερνα να παιρνω κατι και να βρισκω βλακες να το πουλαω στη 10πλασια τιμη μαγκας θα ημουν, τι λεμε τωρα?? Φιλε μου, απλα την επομενη φορα, αν δεν βασταει η τσεπη, να καθησεις κατω σε ψαθα, που θελει και ξαπλωστρα ο κωλος σου με 5 ευρω στην τσεπη.. Επισης να φτιαξεις απο το σπιτι τον καφε σου και να τον παρεις μαζι σου!! Ελεος πια!! Δηλαδη τι, κοροιδευομαστε? Αφου ξερεις τι τιμες θα συναντησεις, τι παραπονιεσαι?? Δε γινεται πχ εγω να παω σε ενα μαγαζι με lacoste και μετα να κανω παραπονα για τις τιμες!!! Αν δε βασταει η τσεπη, τα πραγματα ειναι απλα, δεν θελουμε να ζουμε σαν τον Ωναση, και επισης ποτε δε θα με αφηνε ο εγωισμος μου, να καθησω σε αυτες τις ξαπλωστρες για να στο θεσω αλλιως!! Ακου εκει.. να τις βαλει εκει που ξερει τις ξαπλωστρες του.. Και αν το καναμε ολοι αυτο να δειτε ποσο θα τις ειχε μετα τις ξαπλωστρες!! Αλλα βλεπεις βρισκουν και τα κανουν.. κατι τυπους σαν και εσενα φιλτατε αναγνωστη.. :)"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε αλλά αυτό συνέβαινε και πέρυσι και πρόπερσι...
Που σημαίνει, αφού κανένας μα κανένας δεν έκανε κάτι για αυτή την κατάσταση, αυτή συνέχισαν να μας εκμεταλλεύονται και κάθε χρόνο και πιο πολύ..
Και γω πηγαίνω πού και πού στη Βάρκιζα αλλά και παράπονα έκανα και την αντίδρασή μου έδειξα.. - Μόνη μου βλέπεις δε μπορώ να κάνω κάτι - όπως και συ ανέφερες, γεμάάάτη η παραλία!!!!! Αν υπολογίσεις το κέρδος τους.. Χρειάζεται συσπείρωση για να καταφέρουμε κάτι πια - σε όλους τους τομείς!
Το μόνο που κάνω πλέον είναι να μην πηγαίνω καθόλου τα σαββατοκύριακα και αν επιλέξω Βάρκιζα Δευτέρα και Τρίτη μετά τις 16.30 το εισιτήριο κοστίζει 4.5 από 7 ευρώ.."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Αγαπητέ μου φίλε αναγνώστη που το ανέβασες.. Οι τιμές αυτές είναι στην επιλογή μας για να μείνουν υψηλά ή όχι..

Δεν μπορεί για να το παίξεις Νέο-Ελληνο-γκλαμουράς να δέχεσαι όλες τις υπηρεσίες τους , ας το πω υπηρεσίες..

Είσοδος-ξαπλώστρα-καφές.. και μετά να διαμαρτύρεσαι ότι δεν έχουμε ελεύθερες παραλίες…!!

Εγώ τις προάλλες είχα κάνει μπάνιο σε ελεύθερη παραλία στου Σχοινιά , στον Μαραθώνα.. είχε μια καντίνα.. πήρα ένα καφέ από εκεί..

Αράξαμε με την γυναίκα μου και σε μία ξαπλώστρα .. είχα την φαεινή εντύπωση ότι είναι δωρεάν.. αφού δεν έβλεπα κανέναν να τις προσέχει…

Και ξαφνικά βλέπω έναν μαυριδερό τυπά.. όπου ήρθε για να πάρει τα λεφτά του.. Τον παίρνω χαμπάρι , και ψιθυρίζω στην γυναίκα μου με το που έρθει κοντά .. με το 1,2,3 μαζεύεις πράματα!! Και έτσι και έγινε.. και του είπαμε «όχι ευχαριστούμε.. ΔΕΝ θα πάρουμε» .. και βάλαμε και την ψάθα μας στην άμμο.. και περάσαμε το ίδιο καλά..

Άσε που ήταν ακόμα καλύτερα .. γιατί ήταν απόγευμα και έκανε ψιλό-κρύο και οι ομπρέλες δεν αφήναν τον λιγοστό ήλιο..

Αλλά το γούσταρα που του την σπάσαμε..

Έχετε όλοι σας τα @@ να μην δέχεστε τέτοια νταβατζηλίκια; Τότε θα σταματήσουν να είναι τόσο ψωνισμένοι .. και με τόσο υψηλές τιμές!! ;"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"ΠΩ ΠΩ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..
ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ??

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ:8 ΕΥΡΩ
ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ:5 ΕΥΡΩ
ΚΑΦΕΣ:4 ΕΥΡΩ

ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ - ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ - ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ - ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΦΑΜΕ" ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ: "Ε, ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??"

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ..Ε, ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ..

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.. ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΚΕΨΗ,ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Μια συμβουλή σε όλους του παραπονιάρηδες για το yabanaki. Αφού έχεις ακούσει ότι είναι όμορφα εκεί και έχει όμορφα κορμιά που φοράνε σέξι μαγιό. Εσύ (ο οποιοσδήποτε) δεν πας εκεί για να κάνεις μπάνιο… πας με σκοπό να χτυπήσεις γκομενάκι ή να δείξεις τη σωματάρα που απέκτησες μετά από πολλούς μήνες (όλο το χειμώνα πάλευες ) στο γυμναστήριο. Βλάκας δεν είσαι (γενικά μιλάω) ξέρεις πολύ καλά ότι λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα υπάρχουν παραλίες ελεύθερες και ωραίες και δεν πληρώνεις δεκάρα… αυτό που πληρώνεις λοιπόν είναι το «μάτι» διότι για μπάνιο δεν μπαίνεις. Θεωρείς ότι είναι βρώμικα… άσε λοιπόν τα παράπονα και δέξου το γεγονός αυτό. Τώρα αν ξενέρωσες (και πάλι γενικά μιλάω) θα έτυχε μέρα που μαζεύτηκαν κάποιες κυρίες ή τεκνά με παραπανίσια κιλά και θες τα λεφτά σου πίσω επειδή δεν ήταν όπως σου είπαν…"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Εχει απόλυτο δίκιο ο τελευταίος φίλος.Η λύση παιδιά δεν είναι να κράζουμε τον κάθε άνθρωπο που γράφει το παράπονο του.Ακόμα και αν δεν ειναι η πρώτη φορά που πάει για μπάνιο βλέποντας τις τιμές να αυξάνονται προς τα πάνω ενώ οι μισθοί όλο και μειώνονται έχει το δικαίωμα να το αναφέρει και να ενημερώσει και άλλους πολίτες που πιθανόν να μην το ήξεραν.Επειδή και γω σήμερα αποπειράθηκα να πάω για μπάνιο προς παραλιακή μεριά αρχικά σταματήσαμε στο Balux, οπου αν θυμάμαι καλά τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε είσοδο για την παραλία.Μόλις φτάσαμε μας λένε πως η είσοδος για το Balux house project είναι 10 ευρώ(δεν μας ανέφεραν για ξαπλώστρες αν είχε φυσικα ελέυθερες) ενώ στο Balux cafe( με την πισίνα) η είσοδος ήταν 15(!) ευρώ χωρίς μάλιστα να έχει άδεια ξαπλώστρα.Εννοείτε πως τα μαζέψαμε και φύγαμε μόνο που έπρεπε να φτάσουμε κοντά στη Σαρωνίδα για να βρούμε παραλία-μαγαζί χωρίς είσοδο.
Όσο για αυτά που λέει ένας φίλος ότι είμαστε Νέο-Ελληνες-γκλαμουράτοι, θα του απαντήσω ότι δεν υπάρχουν πολλές ελέυθερες παραλίες κοντά στην Αττική(έχει ακριβύνει η βενζίνη για είναι να φτάσω Βόρεια Εύβοια ή Κορινθία + τα διόδια),τον καφέ θα τον έχουμε πιεί απο το δρόμο ακόμα και αν πέρνουμε απο το σπίτι (ή θα έχει ζεσταθεί μέχρι να φτάσουμε) καθώς και ότι δεν είναι πολυτέλεια να θέλουμε έναν καφέ 'η μια ξαπλώστρα για να μην καούμε.Δεν χρειάζετε να μιζεριάσουμε για να σωθούμε και εμέις και η χώρα.Λύσεις υπάρχουν απλά κάποιοι δεν θέλουν να τις δώσουν
Υ.Γ.Η εκκλησία επιμένει πως δεν έχει περιουσία και δεν πρέπει να φορολογηθεί...απλά ας μας απαντήσουν σε ποιον ανήκουν οι χώροι όπου βρίσκονται τα περισσότερα παραλιακά μαγαζιά και ποιος πέρνει (χοντρά) λεφτά απο το ενοίκιο.Ρητορικό το ρώτημα φυσικά..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook