Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"05/07/2010 ΚΕΠ Δήμου Αμαρουσίου: ώρα 19:54"


"Φτάνουμε στο ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου στις 19:54 για να κάνουμε κάποιες επικυρώσεις. Ως γνωστόν τα ΚΕΠ κλείνουν στις 20:00, αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει για τους υπαλλήλους του κ. Πατούλη και του δήμου Αμαρουσίου...
Μας ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να μας εξυπηρετήσουν γιατί είναι 20:00 και έχουν κλειστό το σύστημα (μα για ποιο σύστημα μιλάμε??? Επικυρώσεις θέλαμε...Μάλλον ήταν κλειστές οι σφραγίδες και οι διαθέσεις τους!!!). Τους απαντάμε ότι έχουμε ακόμα 6 λεπτά στη διάθεση μας για να μας εξυπηρετήσουν.

Κύριε μου με το δικό μας ρολόι είναι 20:00 και έχουμε κλείσει μας απάντησε. Μπορώ να δω το ρολόι σας τον ρωτάω. γιατί το κινητό μου έδειχνε ήδη και 55. Τι θέλετε, μας λέει, έχουμε από τις 8 το πρωί εδώ. και του απαντώ, αυτή είναι η δουλειά σας και γι αυτό πληρώνεστε για να είστε από 8 έως 8 το βράδυ. και εκνευρισμένοι οι δυο υπάλληλοι (Δ@@@@ και Τ@@@@, τουλάχιστον είχαν το θάρρος και το θράσος να μας δώσουν τα ονόματα τους) γιατί τους χαλάσαμε το 5λεπτο μας βγάζουν έξω!!!!

Να τους χαίρεστε κ. Πατούλη τους υπαλλήλους σας, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ίδρωσαν και πολύ για να βρουν δουλειά. με το γνωστό τρόπο θα βολεύτηκαν!!!!

Δεν κατάλαβα κ.κ. Δ@@@@ και Τ@@@@???Ποιος σας πληρώνει???Γιατί αν δεν έχετε καταλάβει καλά μάλλον εμείς οι Δημότες του Δ. Αμαρουσίου σας πληρώνουμε με τους Φόρους και τα υψηλά Δημοτικά Τέλη που πληρώνουμε κάθε μήνα!!!!

Ωραία συμπεριφορά. ευτυχώς που λέγονται και Κέντρα ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ Πολιτών!!!!

Αλλά βέβαια. γιατί να μην συμπεριφέρονται έτσι???Υπάρχει περίπτωση να τους επιπλήξει κανένας ή να χάσουν τη δουλειά τους??? Μάλλον θα τα διαβάζουν αυτα και θα γελάνε για την μαγκιά τους!!!!Γιατί αν πήγαινες σε μια ιδιωτική εταιρεία και σου φέρονταν έτσι, το μόνο σίγουρο ήταν ότι οι υπάλληλοι αυτοί θα ήταν ήδη σπίτι τους.

Έχουν φύγει οι εποχές που το παίζατε εξουσία κ. Δημόσιοι Υπάλληλοι!!!Θα τα διαβάζετε κάθε μέρα στα blogs μέχρι εσείς και ορισμένοι προϊστάμενοι σας συνετιστούν!!!!

Έρχονται Εκλογές κ.κ. Δημοτικοί Άρχοντες!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Share on Facebook