Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο Ζιλμπέρτο και οι 13 αντί-Τουρέ για τη «Μπάρτσα»


Η πώληση του Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι, ναι μεν έφερε αρκετό ρευστό στα ταμεία της Μπαρτσελόνα, όμως άφησε παράλληλα και μία σημαντική «τρύπα» στο ρόστερ της. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει βγει στο «κυνήγι» για την απόκτηση ενός αξιόπιστου αμυντικού μέσου και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, στη μακρά λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και αυτό του Ζιλμπέρτο ...
Σίλβα!

Πιο συγκεκριμένα, η «Sport» δημοσιεύει μία λίστα δεκατεσσάρων συνολικά ονομάτων, που φέρονται ως υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ιβοριανού χαφ. Μέσα σε αυτή, βρίσκονται εκτός από τον μέσο του Παναθηναϊκού, ο Χαβιέ Μαρτίνεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι Μούσα Σισόκο και Ετιέν Καπουέ της Τουλούζ, ο Μάριο Μπολάτι της Φιορεντίνα, ο Κάρλος Μαρτσένα της Βαλένθια, ο Μάρκος Σένα της Βιγιαρεάλ, ο Χαβιέ Μασεράνο της Λίβερπουλ, ο Ουίλσον Παλάσιος της Τότεναμ, ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Αλμπέρτο Θαπατέρ της Τζένοα, ο Αλού Ντιαρά της Μπορντό, ο Ματιέ Φλαμινί της Μίλαν και ο Άντονι Ανάν της Ρόσενμποργκ.

Σε ότι αφορά τον Ζιλμπέρτο, βρίσκεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών, που είναι σαφώς πιο έμπειροι από τους υπόλοιπους, μαζί με τους Μαρτσένα και Σένα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, υπάρχει η πιθανότητα να προτιμηθεί κάποιος σαφώς πιο έμπειρος στη θέση, ώστε να δώσει χρόνο… ωρίμανσης στον νεότερο Οριόλ Ρομέου. Για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» σημειώνεται ότι θα μπορούσε να αποκτηθεί με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναφέρεται ότι και ο ίδιος θα έκανε τα πάντα για να καταφέρει να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο.

http://www.theplayer.gr




Share on Facebook