Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

15.000 νέα ταλέντα του τραγουδιού θα διεκδικήσουν μια θέση στο Χ Factor


Δελτίο Τύπου ΑΝΤ1(αποσπάσματα)
Περισσότερα από 15.000 νέα ταλέντα του τραγουδιού θα διεκδικήσουν μια θέση στο Χ Factor, το μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της παγκόσμιας τηλεόρασης, που θα προβληθεί από το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1...



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν μια θέση στις οντισιόν καλώντας από σταθερό στο 90 11 51 52 90 ή με SMS γράφοντας XF (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 54991 ή ηλεκτρονικά στο http://www.antenna.gr/thexfactor/form. Οι κριτές ξεκινούν την αναζήτηση του αστεριού που έχει το X-FACTOR από την Κύπρο. Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις προακροάσεις που θα γίνουν στις 24 και 25 Ιουλίου στο HILTON PARK ( Λεωφ. Διγενή Γρίβα, Λευκωσία) ενώ οι οντισιόν στην Κύπρο θα συνεχιστούν στις 26,27 και 28 Ιουλίου.

Το Χ Factor φέτος ανέδειξε 8 καλλιτέχνες, 6 τραγουδιστές και δύο groups που μας μάγεψαν με τις εμφανίσεις τους στα live του Χ FACTOR, και οι οποίοι υπέγραψαν ήδη συμβόλαια με δισκογραφικές εταιρίες! Σε λιγότερο από ένα μήνα από τον τελικό του X FACTOR, τα παιδιά είχαν μπει στα στούντιο και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη δισκογραφία.

http://tvnea.blogspot.com


Share on Facebook