Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Έκδοση ταυτότητας Έλληνα πολίτη το 2010"


"Φίλος μου χάνει την ταυτοτητά του.Κ ξεκινάει...το ελληνικό κράτος.Μετά απο 4 ημέρες παίρνει ένα πιστοποιητικό γεννήσεως!του λένε να παει τις 7 το πρωί να κλείσει ραντεβού!κανονίζει να πάει 12 η ώρα!κ μαζί του...



πάω και εγώ(ως μάρτυρας να ομολογήσω ότι όντως είναι αυτός!!!!!!).δίνει ο φίλος μου το πιστοποιητικό,κ φωτοτυπία ταυτότητας που είχε από παλαιότερα!και τι απάντηση δέχεται!πρέπει να βγάλεις πιστοποιητικό γεννήσεως για έκδοση ταυτότητας!ρίξαμε πολύ γέλιο έξω από την αστ.δ/νση αχαιας(Πάτρα)!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"Εφ' όσον υπάρχει Πιστοποιητικό Γέννησης για έκδοση αστυνομικής ταυτότας πάει να πεί ότι υπάρχει κάποιος λόγος. Στα πιστοποιητικά άλλου τύπου εμπεριέχονται προσωπικά στοιχεία που εμπίπτουν στο Νόμο περί Προσωπικών Δεδομένων. Η Αστυνομική Ταυτότητα αναγράφει τα στοιχεία που υπάρχουν στο Πιστοποιητικό Γέννησης. Αυτά και μόνο αυτά και έτσι ακριβώς όπως είναι γραμμένα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που η αναγραφή είναι διαφορετική στα δύο πιστοποιητικά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ένα από τα δύο είναι λάθος).
Μπορείς να συνεχίσεις να γελάς. Αλλωστε το γέλιο μακραίνει τη ζωή -λένε οι ειδικοί."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Για να απαντήσω στον κύριο έλληνα πολίτη,που τον ενοχλεί η νομιμότητα ότι, υπάρχει σχετική νομοθεσία που αναφέρει ότι για την εκδοση δελτίου ταυτότητας χρειάζεται ως δικαιολγητικό πιστοποιητικό γεννήσεως με την αιτιολογία "για έκδοση ταυτότηας".Αν κάποιοι δυσανασχετούν με το πραμικρό ας αλλάξουν κράτος επιτέλους!!!Αυτοί που θα μεινουμε θα συμμορφωθουμε.Μετά παραπονιομαστε για τα χρήματα που χαθηκανε ολα αυτα τα χρόνια και τις κομπίνες που έγιναν!Έλεος πια με τον έλληνα που δεν θελει να ελεγχεται και κανει οτι γουσταρει!!Να δημοσιευθει παρακαλώ!!!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook