Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

20 χρόνια ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ



"Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας με την παροχή υπηρεσιών σε εξαρτημένους και στις οικογένειές τους, 20 χρόνια παρουσίας και παρέμβασης στην πόλη της Αθήνας, 20 χρόνια προσπάθειας για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.

Τα γενέθλια των...
20 χρόνων του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι μια σημαντική στιγμή για να βρεθούμε όλοι μαζί στο κέντρο της πόλης, να ενημερώσουμε για τη φιλοσοφία και τον τρόπο παρέμβασής μας και μέσα από κοινούς προβληματισμούς να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε δυνατότητες για κοινή δράση.



Για όλους εμάς, προσωπικό, πρώην χρήστες, γονείς και αδέλφια, που είμαστε στη ΔΙΑΒΑΣΗ τα γενέθλια των 20 χρόνων δεν περιορίζονται σε μία ημέρα, αλλά όπως η προσπάθεια είναι καθημερινή, όλα αυτά τα χρόνια με τον ίδιο τρόπο γιορτάζουμε και σας καλούμε σε σειρά εκδηλώσεων όλη τη χρονιά.

Ξεκινήσαμε τον Ιούνιο με παρεμβάσεις σε κεντρικές πλατείες της πόλης, συνεχίζουμε τον Οκτώβριο σε διαβάσεις της Αθήνας και κορυφώνουμε τη γιορτή με εκθέσεις, καλλιτεχνικές παραστάσεις και εικαστικές παρεμβάσεις την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Σας περιμένουμε γιατί η ουσία είναι η ζωή.

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Είναι πρόγραμμα ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει άμεσα και δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης, χωρίς τη χορήγηση υποκατάστατων. Απευθύνεται: σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού : 210 8626761

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης : 210 8612604"

για το ΚΕΘΕΑ






Share on Facebook