Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ποδηλατοπορεία Ιουλίου στην Κόρινθο! Σάββατο 3 Ιουλίου


Ποδηλατοπορεία Ιουλίου στην Κόρινθο! Σάββατο 3 Ιουλίου - Ποδήλατα παντού!

Καθημερινά διαπιστώνουμε, ότι ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας αφήνουν το ΙΧ τους και επιλέγουν το ποδήλατο, ως μέσο μετακίνησης, διότι...
με αυτόν τον τρόπο κινούνται: γρήγορα, οικονομικά, χωρίς να μολύνουν το περιβάλλον, φροντίζοντας παράλληλα και την υγεία τους.
Η επιλογή του ποδηλάτου στο σύγχρονο υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον της πόλης μας δείχνει την επιθυμία μας για: καλύτερη ποιότητα ζωής, υγιές περιβάλλον, ασφαλέστερες μετακινήσεις και σεβασμό απέναντι στους πεζούς και τους ποδηλάτες.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010 - Ραντεβού 19.00 στα Περιβολάκια, αναχωρούμε στις 19.30 για μια μεγάλη βόλτα στην πόλη, και ανάλογα τις διαθέσεις συνεχίζουμε πετάλι και για ψαγμένα μέρη λίγο πιο έξω..

Τα λέμε στους δρόμους.. ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ!

πρωτοβουλία "στην Κόρινθο με ποδήλατο"
http://podilatada.blogspot.com/



ΥΓ.1
Πριν λίγες μέρες, μέλη της πρωτοβουλίας "στην Κόρινθο με ποδήλατο" συναντήθηκαν με το δήμαρχο Κορινθίων σχετικά με τη λειτουργία του θεσμού των δανειστικών δημοτικών ποδηλάτων στην Κόρινθο. Συγκριτικά με τις προηγούμενες συναντήσεις, φαίνεται πιο ρεαλιστικό από ποτέ να ξεκινήσει πιλοτικά αυτός ο θεσμός εντός φθινοπώρου στην πόλη! Συνεχίζουμε δυναμικά με δημιουργικές δράσεις και παρεμβάσεις!

ΥΓ.2
Κατεβάστε την πρόταση της πρωτοβουλίας "στην Κόρινθο με ποδήλατο" για την προώθηση της αστικής ποδηλατοκίνησης στην πόλη της Κορίνθου (.pdf, 787 kb) http://www.podilatada.gr/protaseis_protovoylia_stin_korintho_me_podilato.pdf


Share on Facebook