Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

57χρονος εφοριακός δράστης δολοφονιας και μετέπειτα αυτόχειρας


Ο 57χρονος εφοριακός, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας της 37χρονης αλλοδαπής, και μετέπειτα αυτόχειρας στο περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Μάιο σε εξοχική κατοικία στην Κόξαρη Ηρακλείου. Σε αυτό το...


συμπέρασμα κατέληξαν οι διωκτικές αρχές, ύστερα από τις έρευνες που διεξήγαγαν και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, σε συνδυασμό με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης των δυο σωρών.



Το έγκλημα και η αυτοκτονία είχαν γίνει στις 18 Μαΐου 2010 , σε εξοχική κατοικία - μεζονέτα, έξω από την Κόξαρη του Δήμου Γουβών μέσα στην οποία βρέθηκαν νεκροί, με τραύματα από πυροβόλο όπλο ο εφοριακός με την φίλη του.



Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου από την εκ νέου ενεργηθείσα αυτοψία στον τόπο τέλεσης του ανωτέρω εγκλήματος και συσχέτιση ίχνων και πειστηρίων που βρέθηκαν κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, τα αποτελέσματα αντίστοιχων εργαστηριακών εξετάσεων από την Διεύθυνση εγκληματολογικών Ερευνών/Τμήμα 3ο,4ο, 6ο &7ο, τα αποτελέσματα άρσεων απορρήτου επικοινωνιών και τα συμπεράσματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης των ανθρωπίνων σορών, προέκυψε ότι ο αναφερόμενος, δηλαδή ο 57χρονος Εφοριακός από την Χερσόνησο είναι δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 37χρονης αλλοδαπής και μετέπειτα ο ίδιος αυτόχειρας.



Share on Facebook