Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Οριστικά στον ΑΝΤ1


Οι «Νοικοκυρές του Κολωνακίου» είχαν σχεδιαστεί από τον ALPHA και τελικά βγαίνουν στον ΑΝΤ1. Το TVNEA παρουσιάζει σήμερα όλο το παρασκήνιο, όπως το αποκαλύπτουν ισπανικές (!) εφημερίδες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η...


υπεύθυνη πωλήσεων του NBC Universal σε ισπανική εφημερίδα αποκάλυψε πως η εταιρία της έχει κλείσει deal με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να εντάξει την real life εκπομπή με τις πλούσιες κυρίες του Κολωνακίου στο πρόγραμμα.

Οι πληροφορίες τώρα αναφέρουν πως την ελληνική παραγωγή έχει αναλάβει η βρετανική Big Sun Media. Η εκπομπή θα έχει διάρκεια δέκα επεισοδίων και θα βγει από τον φθινόπωρο.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης El Diario Montañés, το NBC Universal υπεύθυνο για τις πωλήσεις αρκετών αμερικανικών format στην Ευρωπαϊκή αγορά ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες κατά του ισπανικού «Mujeres Ricas» (Πλούσιες κυρίες) που αποτελεί αντιγραφή του «Real Housewives» (Πραγματικές νοικοκυρές) και έχει σχεδιαστεί από την ισπανική εταιρία Eyeworks Cuatro, συμφερόντων του RTL Group.

Εικάζεται λοιπόν πως ο Alpha απέκτησε τα δικαιώματα του «Mujeres Ricas» του τηλεοπτικού σταθμού La Sexta που ωστόσο δεν προχώρησε… λόγω νομικών προβλημάτων.
http://tvnea.blogspot.com/


Share on Facebook