Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Καταγγελία για Μπαρ-ρεστοράν «Μamacas», στο Γκάζι."


"Πριν μερικές μέρες παραγγειλαμε στο γνωστό μπαρ “Μamacas” στο Γκάζι, ένα redbull(energy drink) και ένα gin-tonic. Μόλις η σερβιτόρα έφερε τα ποτά, διαπίστωσα ότι η απόδειξη είχε χτυπηθεί στις 11.30μμ, ενώ εμείς είχαμε φτάσει στο μπαρ στις 01.40, μετά τα μεσάνυχτα. Το σύνολο που μας ζήτησε να πληρώσουμε ήταν 9 + 12=21 ευρώ. Αφού της είπα ότι η απόδειξη είναι άκυρη και από άλλο τραπέζι, προφανώς κάποιοι πελάτες την άφησαν εκεί, ζήτησα την κανονική. Μου έφερε λοιπόν μια νέα απόδειξη με το ίδιο σύνολο, λες ...
και είχε κάνει «copy-paste» την προηγούμενη άκυρη. Τότε φανερά εκνευρισμένος, πήγα στον τσεκαδορο του μαγαζιού και ρώτησα, αν όντως πωλουνται τα ποτά σε αυτή τη τιμή και μου απάντησε καταφατικά. Τότε ζήτησα ένα τιμοκατάλογο του μπαρ από τη σερβιτόρα να μου φέρει να δω τις τιμές… Οση ώρα περίμενα εκεί, ούτε κατά διάνοια δεν εμφανίστηκε ο τιμοκατάλογος που ζήτησα από το εν λογω μπαρ, το οποίο πρόπερσι «ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ», διότι βρεθήκαν εντος αυτού «απαγορευμένες ουσίες».
Παρακαλώ να δημοσιευτεί η άνω καταγγελία, διότι οι απανταχού κερδοσκόποι ιδιοκτήτες μπαρ με τέτοιους τρόπους κοροϊδεύουν και πλουτίζουν σε βάρος μας."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Share on Facebook