Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Κύριε Σηφουνάκη η ντροπή με την Athens Airways συνεχίζεται"


"Η κοροϊδία προς τους Βορειοελλαδίτες που θέλουν να ταξιδεύουν στην Λήμνο συνεχίζεται από την αεροπορική εταιρεία ATHENS AIRWAYS. Η προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή, πτήση προς τη Λήμνο, ματαιώθηκε χωρίς εξήγηση. Ο κόσμος ταλαιπωρείται...



και η Λήμνος παραμένει στην απομόνωση. Ο κύριος Σηφουνάκης αδιαφορεί. Γνωρίζει την ασυνέπεια της ATHENS αλλά το Υπουργείο Μεταφορών της επιτρέπει να κάνει δρομολόγια όπως θέλει, όποτε θέλει χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα. Είναι ντροπή κύριε Σηφουνάκη να είναι η Βόρειος Ελλάδα αποκλεισμένη από αεροπορικά δρομ! ολόγια. Από την ημέρα που αναλάβατε υφυπουργός Μεταφορών, τα δρομολόγια προς και από τη Λήμνο πάνε προς το κακό στο χειρότερο."

Ένας αγανακτισμένος αναγνώστης!

-------------------------------------------------------------------------------------
"Καλα ποτε θα καταλαβετε οτι η OLYMPIC AIR ΔΕΝ ειναι πια ο εθνικος μας αερομεταφορεας! Ημαρτον ρε παιδια! Μια ιδιωτικη εταιρεια του Βγενοπουλου ειναι! Ποτε θα καταλαβετε οτι δεν ανηκει πια στο Δημοσιο; Οποτε διαβαζω για τη νεα εταιρεια και βαζετε φωτο απο την παλια και ζητατε και τα ρεστα εεε τι να σας πω! Μαλλον δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι δεν θα σας απαντησει κανεις απο εδω! Να παρετε τηλ στο τηλεφωνικο κεντρο της Olympic Air και να παραπονεθειτε στο Βγενοπουλο γιÎ! ± τη φοβερη εταιρεια που εφτιαξε και στις 132 μερες λειτουργιας της ανακοινωσε την ενωση της με την Aegean! Τυχαιο; Δεν νομιζω! Και ο νοων νοειτω!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook