Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

"Παράπονα για την Athens Airways"


"ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ATHENS AIRWAYS ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ...



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "Εκτός της αγοράς των άγονων γραμμών θέτει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας την Athens Airways παρά το γεγονός ότι στον διαγωνισμό που είχε ολο! κληρωθεί πριν από 2 μήνες η εταιρεία επελέγη ανάδοχος σε εννέα γραμμές" ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ "ο αποκλεισμός της εταιρείας από την εκτέλεση των άγονων γραμμών θα ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου ενώ ήδη η εταιρεία έχει εκδώσει 10.000 εισιτήρια για το επόμενο χρονικό διάστημα για τα οποία θα επιστρέψει τα χρήματα στους επιβάτες. Ωστόσο προς το παρόν οι επιβάτες μένουν μετέωροι μέχρι ο νέος ανάδοχος που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΥΠΑ να είναι σε θέση να καλύψει τους εννέα προορισμούς που εκτελούσε η Athens." ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕÎ! ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙ! Α ΤΗÎ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ,ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΚΙΑΘΟ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ,Η ΛΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ.ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------

"Ως εναλλακτική λύση για να φύγει απο Θεσσαλονικη για Σκιάθο υπάρχει απο Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ Χαλκιδικής δρομολόγιο με το κρουαζιερόπλοιο ΑΝΝΑ ΜΑRU καθημερινά (μπορεί να το κάνει σαν ταξίδι απο οσο ξερω και όχι ημερησια κρουαζιέρα) όπως και πτήσεις της ARGO AIRWAYS με υδροπλάνο κάθε Σαβ/κο απο Θεσσαλονίκη για Σκιάθο."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook