Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Bar Rock n' Roll στη Σκιάθο"


"Το Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 και ώρα 22:00 περνώντας από το bar Rock n' Roll, ένας τύπος που ήταν και το αφεντικό του μαγαζιού κάνοντας άγρα πελατών, μας έβαλε... να καθίσουμε σε ένα τραπεζάκι δίπλα από την πόρτα του μαγαζιού.
Κατόπιν, μια Ιρανή σερβιτόρα προσπαθούσε να μας κάνει πλύση εγκεφάλου να αγοράσουμε κοκτέιλ επειδή είναι στη διπλάσια τιμή από τις μπύρες που θέλαμε.
Διαπίστωσα ότι σε άλλα τραπεζάκια των τεσσάρων μαξιλάρων, τοποθετούσαν άσχετα μεταξύ τους ζευγάρια, να μοιράζονται το ίδιο τραπεζάκι, για να βγάζουν περισσότερο χρήμα.
Αφού ήπιαμε τα ποτά μας, ήρθε η σερβιτόρα και μας ρώτησε αν θέλουμε τίποτα άλλο. Της είπαμε "Όχι" και χωρίς να μας ρωτήσει μάζεψε τα μπουκάλια και τα ποτήρια από το τραπέζι.
Μετά από μερικά λεπτά ήρθε και μας είπε ότι "Πρέπει να φύγετε γιατί το τραπέζι είναι reserved". Της είπαμε ότι δεν φεύγουμε.
Αμέσως ήρθε το αφεντικό της και μας είπε ακριβώς τα ίδια. Του είπαμε ότι "Δε μας το είπες αυτό πριν". Μας απάντησε "Δεν περίμενα να μείνετε 2 ώρες" (ενώ ήμασταν εκεί περίπου 45 λεπτά - δεν ξέρω, μάλλον ο τύπος δεν ξέρει πως πίνουν το ποτό και τον καφέ οι Έλληνες). Του είπα "Φίλε; Από εδώ θα φύγουμε 3 η ώρα το βράδυ".
Ακολούθως έστελνε κάθε 5 λεπτά τις 2 σερβιτόρες (την Ιρανή και μια ξανθιά Ελληνίδα) να μας λένε "Καληνύχτα" και "Πρέπει να φύγετε". Κάποια στιγμή έβγαλα την κάμερα για να την τραβήξω video αλλά αυτή σταμάτησε αμέσως να μας πρήζει και από εκείνη τη στιγμή δεν μας ξαναενόχλησαν.
Περιγράφω το περιστατικό όπως έγινε και δεν προσθέτω κανένα σχολιασμό.
Με λένε Παύλο Γκέσο, είμαι κάτοικος Λάρισας και μπορεί η διεύθυνση του bar να μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση όποτε το θελήσει.
Μαζί μου ήταν οι Ζηλάσκος Δημήτριος, Γκέσος Αλέξανδρος, Κασιδάκης Αθανάσιος.
Ζητώ συγνώμη από τις σερβιτόρες για την αναστάτωση που τους προκάλεσα, γνωρίζοντας ότι πιέζονται υπερβολικά από το αφεντικό τους. Άλλωστε τις χαιρετήσαμε ευγενικά φεύγοντας και μας ανταπέδωσαν το χαιρετισμό.
Υπομονή κορίτσια, με το αφεντικό που πετύχατε."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook