Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Για την bebe lilly


"Ποσο διαστροφικο και ΑΡΡΩΣΤΟ μυαλο εχετε που σε ενα videoclip ανακαλυψατε ολα αυτα τα απαισια που εχετε γραψει???

Το 90% που εχουν δει το βιντεο ΚΑΝΕΙΣ δεν το ειχε σκεφτει ετσι...μηπως λοιπον δεν φταιει το βιντεο αλλα καποια αρρωστα μυαλα που...

βρηκανε ολα αυτα τα "κρυφα" μηνυματα???

Στην κορη μου αμα την βλεπω να χαμογελαει και να της αρεσει θα της παρω και το dvd αλλα ευχομαι να μην συναντησει ποτε στην ζωη της ανθρωπους με το δικο σας αρρωστο μυαλο..."

Αναγνώστης
---------------------------------------------------------------------------------
"Μήπως είσαι ο μπαμπάς της Τζούλιας;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
"να της το πάρεις παλικαρι μου να της το πάρεις... όταν όμως την αποπλανήσει κάνας παππους επειδή της φαίνεται φυσιολογικό να τις κλείνουν το ματι νοηματικά παπουδες και να κάνουν αγκαλιές με φιλια όπως ο μπαμπάς και η μαμα μην τρέχεις στα δικαστήρια τον παππου.... εσένα να τρέχεις!!!!


Άκου το τραγούδι του παππου και δες αν βγαίνει κάποιο νόημα η είναι σκόρπιες λέξεις....

Έτσι να καίγεται το μυαλό των παιδιών σας από τώρα... ένας μέλλοντας μπαμπας"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
"Mα καλά ο τύπος είναι σοβαρός Πατέρας? Κατηγορεί τους ανθρώπους που εντόπισαν κάποια σημεία που προσβάλουν? Μα είναι δυνατόν να θεωρεί άρρωστα μυαλά? Εγώ τα θεωρώ έξυπνα μυαλά και κοιτάνε την ουσία και όχι το περιτύλιγμα μιας και δικαιολογούν το κάθε σχόλιο τους. Είναι δυνατόν να βλέπουμε το μηνών κοριτσάκια η αγοράκι να είναι στον υπολογιστή να έχει κινητό?Μετά απορουμε πως όλα τα ανηλικα από το δημοτικο γυμνασιο εχουν κινητό????????? ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕ. Και κάτι άλλο που ηθελα να αναφέρω και εγώ. Στην παιδική ταινία cars(Aυτοκίνητα) αν θυμάμε καλά σε καμιά σκηνη όταν δείχνει τον ουρανό δεν έχει σύννεφα.Περνάει το μυνημα ότι έτσι είναι ο ουρανός χωρίς σύννεφα. Τα παιδιά ταυτίζονται με τα καρτούν κτλπ. Τέλος θα ήθελα να πω στον κύριο να προσέχει γιατί δεν του φταίει σε τίποτα το παιδί εάν αυτός είναι ανεύθυνος και θα κάνει τα πάντα μέχρι και dvd θα αγοράσει απλα για να δει το παιδί του να χαμογελάει χωρίς να μπορεί να καταλάβει της συνέπειες αυτές. Και το θυμήθηκε μετά από 5 μέρες που είχε αναρτηθεί να απαντήσει."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------
"σχετικά με το Για την bebe lilly

ο φίλος αναγνώστης έχει δίκιο.
έχω δει και έχω δει 'άσεμνα' θεάματα, αλλά ομολογώ πως όλα αυτά τα άρρωστα που σκέφτηκε όποιος ανέβασε το βίντεο , δεν τα έιχα σκεφτεί ποτέ βλέποντας το εν λόγο βίντεο (που κατα κοινή ομολογία είναι ένα οπτικοακουστικό έκτρωμα πάραυτα).
και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και σε πόσους είχαν περάσει από το μυαλό όλα αυτά που γράφουν στην 'εξήγηση' του βίντεο"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
"ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΓΩ. ΜΑΚΑΡΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ CHAT ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Ε , ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ CHATROOMS ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.
ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΥΑΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΛΙΠ , ΑΠΟ ΚΟΜΩΤΗΡΙΟ , ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ , ΤΟ ΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ? ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ? ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ , ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ. ΜΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΜΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ , ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ...."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
" Για την bebe lilly

Επιτέλους κι ένας άνθρωπος νορμάλ!!!

Έχω 2 παιδιά και με όλα αυτά που διαβάζω, κόντεψα να νομίσω πως είμαι ανώμαλος που δε με πειράζει!!!

Και αντιπαρέθεσαν οι κρετίνοι το "βγαίνει η βαρκούλα"... Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να φανταστώ όταν ακούω:

Βγαίνει η βαρκούλα: ωχ Σομαλοί πειρατές θα τη πέσουν στα παιδιά μου...

Απλώνει ο ναύτης: Άλλη η δουλειά του ναύτη κι άλλη του καντηλανάφτη...

Τα δίχτυα του και πάλι: θα μου τυλίξει τα μωράκια μου στα δίχτυα του και πάλι και δε θα τα ξαναδώ ποτέ!!!

Το φεγγαράκι, το γιαλό, τον κάνει σα καθρέπτη: Ωχ... Κοκαΐνη θα μοιράζουν στο καθρέπτη!!!

Και κάθε ψάρι παχουλό, μέσα στα δίχτυα πέφτει: Τα δικά μου παιδιά δεν είναι παχουλά, αλλά κάθε παχουλό παιδί της Ελλλάδας θα το πιάσει ο Σομαλός ναύτης στα δίχτυα του -που έχει άλλη δουλειά από αυτή του καντηλανάφτη- και θα το καθίσει μπροστά σε καθρέπτη να του δώσει ναρκωτικά!!!!!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ από δω, ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ, ΚΡΕΤΙΝΟΙ, ΤΡΑΓΙΚΟΙ..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Προς τον κύριο που γράφει με κατάπληξη "σε ένα videoclip ανακαλύψατε" και δεν καταλαβαίνω τη φράση του. Τι είναι, θαρρείτε, τα βιντεάκια; Άμωμη σύλληψη; Είναι, αντιθέτως, πολύ καλά επεξεργασμένες, πολύ σοφά μελετημένες και πανέξυπνα μονταρισμένες "ιστοριούλες" που σκοπό έχουν να ελκύσουν τον καταναλωτή να φάει το τάδε πατατάκι, το τάδε γιαουρτάκι, τον δείνα τοματοπελτέ και, ως φαίνεται, τα καταφέρνουν. Να το πάρετε στο παιδί σας. Να του πάρετε! και κινητό, και υπολογιστή, και video-game και ό,τι σας ζητήσει¨ θα είστε σίγουρα η χαρά των εταιριών. Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: το video είναι απολύτως παιδοφιλικό και απορώ πώς δεν έχει επέμβει ακόμη εισαγγελέας. Αυτοί, τουλάχιστον, δεν στερούνται παιδείας για να αντιληφθούν το αυτονόητο."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Με αφορμή την τελευταία ανάρτηση που έγινε για την bebe lilly, θέλω να πω πως δεν είναι και δύσκολο να κατάλάβει κανείς πως τα μηνύματα που ηθελημένα ή άθελά τους περνάνε οι δημιουργοί του βίντεο είναι καταναλωτικά.
Βλέπεις ένα μωρό να χρησιμοποιεί κινήτο απ`τα 2-3 του, χρησιμοποιεί υπολογιστή με webcam, έχει -υπερβόλική, για μένα- άφθονία παιχνιδιών!! Αν μη τι άλλο, δν συμπεραίνεις ότι αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των παιδιών αυτής της ηλικίας!
όταν μετά απ`αυτά το παιδάκι σου πει στα 4, θέλω κ γω κινητό, υπολογιστή κτλ. ΤΙ θα του πεις?!Γιατί να εθιστεί από τόσο μικρή ηλικία στην υπερβολή?! Και γιατί να είναι πρότυπά του οι αδύνατες γκομενίτσες με ρούχα που δεν καλύπτουν σχεδόν τίποτα?!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------
"Συμφωνώ και επαυξάνω με τον πρώτο αναγνώστη...! Eμείς είμαστε μεγάλοι και βλέπουμε πιο πονηρά τα πράγματα, ενώ ένα μικρούλι είναι δύσκολο να καταλάβει τους στίχους με κάποια διαφορετική έννοια απο αυτήν που δηλώνουν οι λέξεις καθεαυτές.. τα μικρά παιδάκια κυνδυνεύουν όχι μόνο απο "παππούδες" αλλά και απο πολλούς "νέους"!Το τραγούδι προφανώς παραπέμπει στον παππού του μωρού και όχι στον οποιοδήποτε παππού. Δεν ακούω κανένα σεξιστικό στίχο. Επίσης το τραγούδι είναι μετάφραση της γαλλικής έκδοσης με μικρές παραλλαγές σε κάποιες ! λέξεις ωστέ να επιτευχθεί η ομοιοκαταληξία. Τι να πώ.. εύχομαι ο πιο σοβαρός κίνδυνος που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά σας να είναι το τραγούδι της bebe lilly...!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Μια παρατήρηση για τους στίχους : «-είναι ο παππούς εκεί;-πείτε μου ποια το ζητεί;-η λιλλη -ποια λιλη;» δε συνεχίζω απλά ακούστε το στο YouTube,ειναι προφανές κατα το αρωστημενο πάντα μυαλό μου ότι ο παππούς έδωσε το τηλ του στη μικρή,η μικρή πήρε,αλλά η αλλη κυρία στη «συζήτηση» δεν την αναγνωρίζει,πράμα που σημενει ότι η συγγένεια αποριπτεται πανυγηρικΑ!παρακαλώ να αναρτηθεί,διότι πέρα από τα οπτικά μυνηματα υπάρχουν και τα ηχητικά,που είναι εξίσου άμεσα!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Το βίντεο με τον παππού είναι απαράδεκτο όπως και να το δει κανείς, είτε ενήλικος είτε ανήλικος.
Ο ενήλικος θα δει ένα μωρό μόνο του να μιλά στο κινητό και να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο άνετα. Και πού το κακό ίσως αναρωτηθεί κάποιος. Το κακό είναι πως σε μια εποχή που προσπαθούμε να αποτρέψουμε τα παιδιά από την ανεξέλεγκτη χρήση του Διαδικτύου, εμφανίζεται ένα μωρό που το χρησιμοποιεί διεκπεραιωτικά (!). Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη χρήση του κινητού.
Η σκηνή επίσης που το μωρό κάνει πέρα τις κούκλες του είναι απαράδεκτη. Και αυτό διότι οι κούκλες δεν είναι ότι και ότι. Είναι απομιμήσεις ενήλικων γυναικών, που καθισμένες σταυροπόδι επιδεικνύουν τα μπούτια τους και αλλάζουν τη θέση των ποδιών τους με τρόπο που δεν έχει θέση σε ένα παιδικό βίντεο.
Για τη σκηνή στην οποία οι γονείς τρίβονται μεταξύ τους και βγαίνουν παιδάκια οδηγεί μάλλον σε παρανόηση παρά σε κατανόηση του τρόπου αναπαραγωγής μας.
Το ίδιο το μωρό τώρα είναι ένα υπερφυσικό μωρό με σώμα πεντάχρονου παιδιού που φορά πάνες και με μαλλί σχεδόν κομμωτηρίου. Τίθεται έτσι και θέμα προτύπου για τα παιδιά που τη βλέπουν και προφανώς αλλοπρόσαλλου προτύπου.
Το βίντεο τελειώνει με το κλείσιμο του ματιού του παππού. Ας αναρωτηθεί ο καθένας μας αν γνωρίζει πολλούς παππούδες να κλείνουν συνωμοτικά το μάτι στα εγγονάκια τους όταν αυτά τους ρωτούν 'γιατί βρέχει', 'γιατί το φεγγάρι είναι φωτεινό' κλπ
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερα υποψιασμένος για να διαπιστώσει ότι το βίντεο περνά με επιτήδειο τρόπο λάθος μηνύματα σε μικρά παιδιά.
Και σίγουρα είναι προτιμότερο για έναν γονέα να ερμηνεύει έστω και ακραία τέτοια σαχλά βίντεο που πετάνε ανεξέλεγκτα στα μούτρα των παιδιών του παρά να τα προσπερνά αδιάφορα ή ακόμη χειρότερα να βρίζει εκείνους τους γονείς που καταθέτουν τους έστω και υπερβολικούς προβληματισμούς τους."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------
"Γιατί να πρέπει να δείξουμε το πόσο "προοδευτικοί" είμαστε, σε βάρος των παιδιών ?
Δεν είναι η LILLY που θα καταστρέψει τα παιδιά. Είναι η όλη τάση του να αποφεύγουμε να λέμε όχι στα παιδιά, προκειμένου να μη χαρακτηριστούμε οπισθοδρομικοί. Και καλό θα ήταν να θυμόμαστε κάπου κάπου ότι τα παιδιά δε βγαίνουν από την κούνια τους συνειδητοποιημένα και κριτικά σκεπτόμενα. Αυτό καλλιεργείται…στην πορεία."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook