Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

"Aυτή είναι η διαφάνεια που μας έχουν υποσχεθεί;"


"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΦΘΗΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤ.ΑΣΟΕ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ Μ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΠΕΙΔΗ...
ΤΗΝ "ΕΒΑΛΕ" ΦΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ...ΑΛΛΑ ΤΡΩΩ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ...ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΞΑΤΕ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ...ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΜΕΝΟΙ...ΑΠΛΑ Ε-Λ-Ε-Ο-Σ...
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΕΟΣ ΤΩΝ 0 ΕΥΡΩ...!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------
Αγαπητέ φίλε.Εάν ενοείς αυτά που λες και θέλεις να γίνουν πραγματικότητα, βγες και κατήγγειλε την κοπέλα που σου έφαγε τη θέση με τη βοήθεια του πολιτικού.Με τα κλάματα δε διορθώνεται η κατάσταση. Διαφορετικά κάτσε εκεί που κάθεσαι και μην διαμαρτύρεσαι γιατί είσαι άξιος της τύχης σου.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------
"Με τέσσερα ορθογραφικά λάθη σε δέκα γραμμές είσαι σίγουρος ότι έχεις πτυχίο πανεπιστημίου; Και πως είναι δυνατόν να συμμετείχες στον ίδιο διαγωνισμό με κοπέλα που έχει απολυτήριο λυκείου, αφού ανήκετε σε διαφορετική κατηγορία (ΠΕ και ΔΕ);"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------
"εάν αναφέρεσαι στο διαγωνισμό της εθνικής που έγινε φέτος, τότε σε ενημερώνω ότι δεν έχουν γίνει ακόμα προσλήψεις. ο διαγωνισμός όπως λέει και η προκήρυξη αφορά μόνο όσους τελείωσαν οικονομικές σχολές πανεπιστημίου. ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΊ ΑΠΌΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΊΟΥ. http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2010/02_2010/16_2_2010_621.csp

εάν αναφέρεσαι στο προηγούμενο διαγωνισμό που έγινε πριν πολλά χρόνια, το 2004, χρειαζόταν μόνο απολυτήριο λυκείου αλλά διοριζοντούσαναυτοει που είχαν μεγαλύτερη βαθμολογία στο τεστ του ασεπ. τα πτυχία τότε μετρούσαν μόνο για τα επιδόματα όχι στο δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό."
υπάλληλος ΕΤΕ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------
"Απο τη στιγμή που αποφασίζεις να στείλεις ένα κείμενο προκειμένου να διαμαρτυρηθείς για τον αποκλεισμό σου απο κάποιο διαγωνισμό,φρόντισε τουλάχιστον να μην είναι ανορθόγραφο.Ενδεικτικά σου παραθέτω 4 απο τους λόγους για τους οποίους κι εγώ,αν ήμουν Εθνική Τράπεζα,θα σε απέρριπτα.
α)απορρίφθηκα και όχι ΑΠΟΡΡΗΦΘΗΚΑ
β)ανακοινώσει και όχι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
γ)αγωνίζομαι και όχι ΑΓΟΝΙΖΟΜΑΙ
δ)βολεμένος και όχι ΒΟΛΕΜΜΕΝΟΣ
Για την ακρίβεια αν περνούσε απο το χέρι μου θα σε έστελνα πάλι πίσω στο δημοτικό που πιστεύεις ότι σε αδίκησε η Ελλάδα.Διαφημίζεις ότι είσαι και της ΑΣΟΕ.Ντροπή!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------
"Καλα δεν εχετε ακουσει το αξιωμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙΣ. Ειναι πασιφανες το μεσο παει συννεφο και σε σημαντικες θεσεις αρκει να εχεις γνωστο συγγενη, να σε εχει παντρεψει, καποιος απο μεσα που δεχεται χρηματα να πληρωσεις τη θεση, πολιτικο μεσο κτλπ Ακομα για αυτους που θελουν εαν δεν εχουν τα προσοντα φροντιζουν πολλες φορες το τροπο πως να τους εφοδιασουν . Απο τη αλλη φωτογραφικες αναγγελιες θεσεων , που δεν ανακοινωνονται, ψιλα! γραμματα που ο αλλος τα ξερει και σ αφηνουν εξω, βγαινεις πρωτος σε μια προκυρηξη και παιρνουν τον 6 ο κτλπ. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΠΑΣ Απορω και με τα σχολια των αναγνωστων μηπως ζουν σε αλλη ελλαδα. ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙς ΕΛΠΙΔΑ και αυτη η χωρα μονο εαν βουλιαξει μπορει να ξαναγεννηθει η ελπιδα"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------
"αυτός που έγραψε την γελοία καταγγελία η σε άλλη τράπεζα αναφέρεται και μπερδεύτηκε η τον δούλευε η φίλη του. είμαι ένας από τους 15.903 που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, και θέλω να επιβεβαιώσω τον υπάλληλο της εθνικής σε αυτά που είπε.
όσον αφορά την καραμέλα του εξωτερικού, χαλαρώστε λίγο, δεν είναι ο κόσμος αγγελικά πλασμένος, ναι μέτρα η αξιοκράτεια έξω, αλλά για να σε πάρουν σε μια σοβαρή δουλειά στην ευρώπη πρώτα από όλα θα περάσεις από τεστ γλώσσας μαθηματικών εξυπνάδας κτλ που μόνο εύκολα δεν είναι όταν για μια θέση θα έχουν στείλει 3000 βιογραφικά. επίσης και να πιάσεις τη δουλειά θα γυρνάς σπίτι μετά της 6 το απόγευμα και μπορεί και να δουλευεις και σάββατα. κάποιοι που δεν έχετε ζήσει έξω νομίζετε θα πείτε "έβγαλα 8 στο ελληνικό πανεπιστήμιο όντας επί πτυχίω 2-3 χρόνια αλλά εχω και proficiency στα αγγλικά και στα γαλλικά αλλα καμία εμπειρία επαγγελματική στα 25" και αμέσως θα σας δώσουν δουλειά."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook