Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

"Καλό ταξίδι Σωκράτη"


Σήμερα 7:00 που πήγα στην δούλειά άνοιξα σαν homepages όπως καθημερινά την σελίδας σας και πληροφορήθηκα να δυσάρεστα που με γέμισαν με θλίψη βαθύτατη απο την μία αλλά και οργή και θυμό απο την άλλη για την άναδρη και άδικη αυτή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δημοσιογράφου, πατέρα, σύζυγου και αδερφού μας.

Απο σήμερα... η Ελλάδα η πολιτική αλλά και δημοσιογραφία δεν θα ειναι ποια το ίδιο. Εναν άνθρωπο που γνώρισα μέσα απο γραφές και την φωνή του αλλά και τα ρεπορτάζ του. Ενός ανθρώπου βαθιά θρησκευόμενου αλλά και μαχόμενου δημοσιογράφου. Ενός ανθρώπου χωρίς αστυνομικούς , ακριβά αυτοκίνητα και βίλες. Ενός ανθρώπου της καθημερινή μάχης , αγωνιστή της αλήθεια και του πνεύματος.

Η Δολοφονία που θυμίζει εποχές ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ και ΛΑΜΠΡΑΚΗ ειναι αυτή του αγαπητού αδερφού μας ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ που όλοι ευχόμαστε να αναπαύεται εν Χριστώ. Και τότε το παρακράτος , η τρομοκρατία και οι τραμπούκοι ήθελαν να φιμώσουν την φωνή της ελευθερίας της αλήθεια της αγωνιστικότητας και του πνεύματος.

Η ελευθερία δεν μπορεί ποτε να φυλακίζεται με κανέναν τρόπο ακόμα και αν αναγκαστούμε όλοι να δώσουμε το αίμα μας για αυτήν.
Η φωνή και η αλήθεια θα βγαίνει με όποιο κόστος.
Αν κάποιοι νομίζουν οτι με το αίμα του Γκιόλια θα κλείσουν τα blogs και το φώς της αλήθεια απο την σαπιλα θα έχουν εφιάλτες για καιρό .

Τροκτικά μην μασάτε έχετε όλο τον κόσμο στο πλευρό σας ο καθένας οτι μπορει θα βοηθήσει για την ανάδειξη της αλήθειας


ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ:

"Τι νομίζεται οτι κάνετε ρε αλήτες ; καθάρματα και καθιζήματα της κοινωνίας και του συστήματος ; Επαναστάτες της δειλίας , της αναδρίας και του σκότους. Τι καταφέρατε; να χτυπήσετε το σύστημα ; την πλουτοκρατία; ΞΕΡΕΤΕ τι δολοφονήσατε;

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΖΩΗ και πολλά άλλα που αν τα λέω θα θέλω την βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας.

Το μόνο που καταφέρνετε με δολοφονίες ειναι να σαπίζεται τις ψυχές σας και να τις οδηγήτε στην κόλαση τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΟΧΙ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ

"ΣΩΚΡΑΤΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook