Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

"Εγωιστής και προδότης ο ΛεΜπρον"


Ποικίλες αντιδράσεις έφερε η ανακοίνωση του Λεμπρόν Τζέιμς με την οποία έκανε γνωστό το επόμενο βήμα του. Γεγονός αναμενόμενο καθώς ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης του κόσμου επέλεξε νέο σταθμό στην καριέρα του, τους Μαϊάμι...



Χίτ. Εντονότερη όλων αυτή του ιδιοκτήτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, που τον χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ εγωιστή και προδότη. Ο Γκίλμπερτ, μάλιστα, υποσχέθηκε στον κόσμο του Κλίβελαντ την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πριν το καταφέρει ο πρώην πια σούπερ σταρ της ομάδας.

Με επιστολή του προς τους οπαδούς των Καβαλίερς, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου εξέφρασε την απογοήτευσή του με την απόφαση του ΛεΜπρον να γίνει συμπαίκτης με τους Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος στους Μαϊάμι Χιτ και ταυτόχρονα χαρακτήρισε ανάρμοστη την ανακοίνωση της απόφασής του μέσω του εθνικού τηλεοπτικού δικτύου. «Εάν νομίζεις ότι πριν από αυτό το βράδυ είχαμε το κίνητρο να φέρουμε τον τίτλο στο Κλίβελαντ, θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι, μετά από αυτή την εγωιστική και για μένα συμπεριφορά προδοσίας από έναν δικό μας άνθρωπο, μας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το κίνητρο για να φτάσουμε στην κορυφή. Προσωπικά θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θα πάρουν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, πριν ο εγωιστής πρώην «βασιλιάς» καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο... Αυτό να το θεωρήσετε ως δέσμευση».

theplayer.gr

Share on Facebook