Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο Λέτο, τα πειράγματα και τα πράσινα δωμάτια


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το Σάββατο στο Κιτζμπούελ της Αυστρίας και από την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να χάνουν κιλά ιδρώτα στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας...



...Πέραν των αγωνιστικών, όπως αυτό με τον Λέτο, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στη δεξιά γάμπα, ενδιαφέρον έχουν οι πλάκες των ποδοσφαιριστών. Οπως αυτή του Σισέ με τον Σιμάο, όταν ο τελευταίος δέχθηκε ένα δυνατό σουτ στα γεννητικά του όργανα. "No more babies!", του φώναξε ο Γάλλος επιθετικός προκαλώντας το γέλιο όλων.

Μάλιστα, ο Σισέ είναι "αυτοκόλλητος" με τον Σιντνέ Γκοβού, τον οποίο βάζει στο κλίμα της ομάδας, ενώ συζητά μαζί του και τα όσα έγιναν στην Εθνική Γαλλίας στο Μουντιάλ που πρόσφατα ολοκληρώθηκε.

Τα πράσινα δωμάτια

Ενα ενδιαφέρον θέμα που είθισται να ξεχωρίζει κάθε καλοκαίρι κατά την περίοδο προετοιμασίας των ομάδων είναι τα δωμάτια. Παρακάτω θα διαβάσετε πως μοιράζονται τα δωμάτια στο Κιτζμπούελ της Αυστρίας.

Συγκεκριμένα, ο Σισέ μένει μαζί με τον Γκοβού, ο Βύντρα με τον Σπυρόπουλο, ο Κατσουράνης με τον Καρνέζη, ο Νίνης με τον Μελίσση, ο Τζόρβας με τον Πετρόπουλο, ο Σιμάο με τον Μπιάρσμιρ, ο Γκαλίνοβιτς με τον Σαριέγκι, ο Λέτο με τον Ρουκάβινα, ο Γκάμπριελ με τον Κλέιτον, ο Σεϊταρίδη με τον Φέτση, ο Καντέ με τον Σταμπολζίεφ, ο Μαρίνος με τον Δημούτσο, ο Ραντοβάνοβιτς με τον Μαχλελή, ο Λαγός με τον Μαυρία, ενώ ο Καραγκούνης μένει μόνος του, αν και πέρυσι μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος δεν βρίσκεται στην Αυστρία λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.



http://www.contra.gr

Share on Facebook