Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Προβάρει τα «πράσινα» ο Σάτο


Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Corriere di Siena" ήταν κάπως... προχωρημένο κι ανέφερε δεδομένη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον 29χρονο φόργουορντ της Σιένα, Ρομέιν Σάτο, σηματοδοτώντας έτσι....

αλλαγή σκηνικού στην κατάσταση που έφερε τον Αφρικάνο παίκτη κοντά στον Ολυμπιακό. Από πλευράς Παναθηναϊκού δεν διαψεύστηκε το θέμα αλλά ούτε κι επιβεβαιώθηκε με τον μάνατζερ της ομάδας, Μάνο Παπαδόπουλο να διευκρινίζει: «Ο Σάτο έχει προταθεί και ο Παναθηναϊκός ασχολείται με όλους τους καλούς παίκτες»... Με λίγα λόγια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Η ουσία είναι ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται στο... δρόμο προς την απόκτηση του Ρομέιν Σάτο. Η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν περισσότερα από 7 εκατομμύρια για τριετές συμβόλαιο στον παίκτη αλλά αυτά είναι θέματα τα οποία θα φανούν στην πορεία.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι ο Ιταλός ατζέντης του παίκτη, αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να «κλείσει» η συμφωνία. Όπως επίσης αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός αφήνει την περίπτωση του Ρούντι Φερνάντεζ και προχωρά σ' αυτή του Σάτο (πιθανότατα επειδή ο Ισπανός έχει βρει την... άκρη του με το ΝΒΑ).
http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aqOgnr4M5gMUPXbc&Rec_ID=8750

Share on Facebook