Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Κι άλλα μηνύματα για τον Σωκράτη


"Θερμά συλλυπητήρια! Τι να πρωτοπείς σε μια τέτοια στιγμή? Αλλωστε τα
πολλά λόγια είναι φτώχια... και η σιωπή, από το βουβό κλάμα, είναι
ποιό ηχηρή από τις φωνές στα δελτία των 8...
Στους συνεργάτες του, εύχομαι να ζήσετε να τον θυμόσαστε και να
συνεχίσετε το έργο του...ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ...
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΓΑΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗΟ Σωκράτης πήγε μάρτυρας εκεί πάνω...

Την ίδια ώρα που όλοι εμείς θρηνούμε για τον άδικο χαμό του, εκείνος μιλάει με τους Αγγέλους... Τυχερός στην ατυχία του... Στην ατυχία όλων μας...

Κρίμα που τον χάσαμε. Κρίμα για όλον τον Ελληνισμό - εντός και εκτός συνόρων.

Αλλοίμονο σ'αυτούς που οργάνωσαν και διέπραξαν το έγκλημα. Όλα εδώ πληρώνονται, αδέρφια!

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΝΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟΥΣ ¨ΕΝΟΧΛΟΥΣΕΣ" ΠΟΛΥ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.ΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΡΕ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ? ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ! ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ! ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ! ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ! ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΡΕ !


Για τον Σωκράτη...

Και εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω την λύπη μου, για τον χαμό του Σωκράτη που μόλις στα 37 του έχασε με αυτό το τρόπο τη ζωή του. Κάποιους ενόχλησε και αυτός ήταν ο τρόπος να σταματήσει...και σταμάτησε...Ελπίζω όμως να βρεθούν οι δολοφόνοι και ας είναι ο πρώτος και ο τελευταίος δημοσιογράφος που δολοφονείται...Συλληπητήρια στην οικογένειά του...ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΝΔΡΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..
Μπορεί να μη σε γνωρίζαμε Σωκράτη αλλά το δημιούργημα σου μας άνοιξε τα μάτια.
Να'σαι καλά εκεί πάνω και να φροντίζεις απο κει να'ναι καλά και το έργο σου που άφησες να λειτουργεί για μας.


Δεν έχω να πω πολλά...Μόνο..λυπάμαι για έναν νέο άνθρωπο,που είχε όνειρα, όπως όλοι μας..Λυπάμαι για αυτήν την γυναίκα που δεν θα δει τον πατέρα των παιδιών της, να τα καμαρώνει, και γι αυτά τα παιδιά...που δεν γνωρίσουν την αγκαλιά του. Εκεί στην γειτονιά των αγγέλων..θα είσαι καλύτερα φίλε μου..Καλό σου ταξίδι..


ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΙΠΙΤΙΡΙΑ ΣΤΙΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ Κ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΙΧΗ ΤΟΥ.Η ΔΙΜΟΣΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗΣΟ Σωκράτης δεν θα πάψει ποτέ να είναι αυτός που αποτελούσε τη φώνη του κάθε Έλληνα και το troktiko δεν θα σταματήσει να εκφράζει αυτή τη φωνή! Σωκράτη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει...
Οι τρομοκράτες απέδειξαν για μία ακόμη φορά πόσο κότες είναι, πόσο άνανδροι και πως δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Η αγανάκτηση και η οδύνη είναι λέξεις πολύ μικρές για να περιγράψουν το πως νιώθουμε..."

ANAΓΝΩΣΤΕΣ
Share on Facebook