Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Σχόλιο στο''Στον Υμηττό κυκλοφορεί απατεώνας''


"ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗΣ HOL:1) ΕΙΝΑΙ BUSINESS TO CUSTOMER MARKETING ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
2) ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ...


ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ.
3) ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ) ΤΟΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ Η' ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΔΙΔΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"1. Καλά θα κάνουν τα παιδιά της εταιρίας Cobra (Αιγέως 51, Καλλιθέα - Τζιτζιφιές) που γυρίζουν door to door, να σταματήσουν να κοροϊδεύουν παππούδες και γιαγιάδες ότι είναι ο "συμβουλος τηλεπικοινωνιών της γειτονιάς μας" προκειμένου να τους δείξουμε τους λογαριασμούς τηλεφώνου μας και να μας "προείνουν" οτι η HOL είναι η πιο συμφέρουσα λύση.
2. Επίσης καλά θα κάνουν να τα ίδια παιδιά να πάψουν να κλέβουν τους λογαριασμούς του κόσμου απο την είσοδο της πολικατοικίας και με πλαστογραφίες και την ανοχή της HOL να ενεργοποιούν υπηρεσίες που δεν θέλουν οι άνθρωποι.
3. Όπου τους βρείτε στον δρόμο αποφύγετε τους γιατι ξέρουν να χειρίζονται οι μορφονιές και μορφονιοί (συνήθως βάζουν δροσερά παιδάκια στους δρόμους) ξέρουν να χειρίζονται τόσο καλά τον λόγο που σε πείθουν ότι το όνομα σου είναι διαφορετικό απο αυτό που μπορεί να ξέρεις τα τελευταία 50 χρόνια."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook