Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Τελικά είναι ζευγάρι....

Ο Χολίδης με την Θέλξη


Μαζί και πολύ ερωτευμένοι είναι ο Χρήστος Χολίδης και η Θέλξη. Οι δυο καλλιτέχνες, που από την αρχή της καριέρας τους αποφεύγουν κάθε πιθανή δημοσίευση των προσωπικών τους στιγμών, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μαζί δυο μήνες περίπου. Τους δυο τραγουδιστές μάλλον τους ένωσε η φιλία, καθώς....


ήρθαν κοντά τον περασμένο χρόνο, όταν είπαν το «ναι» για τη συνεργασία τους στο «Ποσειδώνιο».
Τέσσερις μήνες κράτησε η συνύπαρξη του Χρήστου Χολίδη και της Θέλξης στην πίστα της παραλιακής, αλλά -σύμφωνα με την εξέλιξη της σχέσης τους- προφανώς ήταν αρκετός ο χρόνος για να γνωριστούν καλά και να κρατήσουν επαφή.
Στην πορεία προφανώς οι δυο καλλιτέχνες κατάλαβαν ότι αυτό που τους δένει είναι κάτι παραπάνω από συμπάθεια, κάτι που τους έκανε να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.
Τόσο ο Χρήστος Χολίδης όσο και η Θέλξη δεν συνηθίζουν να μιλούν για τα προσωπικά τους. Από την αρχή της καριέρας τους δεν έχει γίνει γνωστή κάποια σχέση τους, ενώ όταν τα δημοσιεύματα τους ήθελαν δεσμευμένους εκείνοι σε κάθε ευκαιρία το διέψευδαν.
Ο Χρήστος Χολίδης και η Θέλξη μπορεί να είναι full in love, αλλά λόγω της αναγνωρισιμότητας τους προσπαθούν να κρατήσουν καλά κρυμμένο το μυστικό τους. Προσέχουν κάθε τους βήμα και δύσκολα θα κάνουν το «λάθος» να βρεθούν σε κοινή θέα. Εκείνος αυτόν τον καιρό ζει ανέμελος τον έρωτά του, αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του και ξεκουράζεται, ενώ η Θέλξη συνεχίζει στο «Frangelico» με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Κώστα Καραφώτη.
Πηγή: Espresso

Share on Facebook