Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Τα μηνύματά σας για το Σωκράτη


Αν νομίζουν ότι εκτελώντας έναν μάχιμο δημοσιογράφο σαν τον Σωκράτη Γκιόλια ,που δεν φοβόταν να πει την γνώμη του και χωρίς να κυκλοφορεί με την συνοδεία αστυνομικών όπως κάνουν μεγαλοδημοσιογράφοι θα πλήξουν την δημοσιογραφία κάνουν μεγάλο λάθος.Σωκράτη ευχαριστούμε για τις απόψεις σου. ένας απλός συνάδελφος δημοσιογράφος

-----------

Καλό ταξίδι "μπροστάρη" και... καλή δύναμη στους συνεχιστές...
Ο,τι και αν δείχνουν οι έρευνες, οι βολές στην ελευθεροτυπία δεν κλείνουν το δρόμο που άνοιξε στην ελεύθερη έκφραση και διακίνηση ιδεών. Καλό κουράγιο σε σας και την οικογένειά του

----------

Τόσο πολύ σας πονούσε ο Γκιόλιας, ε; Σας έκανε ό,τι ήθελε μέσα από το "Τρωκτικό" αλλά εσείς δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα. Είχατε συνηθίσει να κάνετε μηνύσεις σε κανάλια και δημοσιογράφους και τώρα που υπήρχε ανάμεσα σας ένα ελεύθερο blog με ανώνυμους συντάκτες τρελαθήκατε. Κάνατε κάποιες προσπάθειες αλλά όλες αποτύχανε. Η τελευταία λύση ήταν αυτή. Και είστε τόσο αδίστακτοι που το κάνατε. Τον βγάλετε από τη μέση για τα καλά. Είστε θρασύδειλοι και εÎ! �μαι σίγουρος ότι θα το βρείτε μπροστά σας και οι βρώμες σας θα βγουν στην επιφάνεια αργά ή γρήγορα.

Κτήνοι...

--------

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς,
μηδέ λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

--------

Θερμά συλλυπητήρια για τον απίστευτης βαρβαρότητας και απύθμενου αποτροπιασμού χαμό του Σωκράτη Γκιόλια! Ο Σωκράτης Γκιόλιας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και κατά μαφιόζικο τρόπο, συμβόλιζε ήδη -αλλά και πλέον δυστυχώς με το χαμό του ακόμα περισσότερο - την ελευθερία του Τύπου και του Διαδικτύου. που πέραν από τον ίδιο, ήταν οι βασικοί στόχοι! Ούτε τωρα δε θα βρεθούν οι πληρωμένοι παρακρατικοί δολοφόνοι; Τελείωσε οριστικά αυτό που λεγόταν κράτος ή απλά Îαυτό είναι; .


---------

Τον είχα γνωρίσει ως δημοσιογράφο του στίβου.
τον ξαναείδα ως συνεργάτη του Τριανταφυλλόπουλου.
Μετά έγινα ένας από τους χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες του τρωκτικού χωρίς βέβαια να γνωρίζω ότι ένας εκ των συντελεστών ήταν και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
Και σήμερα συνέβη.
Τι συνέβη?
Να δείξουνε οι ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ οι ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΧΓΟΥΝ το σύστημα την πρόθεσή τους να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τους χαλάσει την σούπα.
Πολλοί δημοσιογράφοι είναι σίγουρο ότι τρομοκρατήθηκαν.Και να είχαν κάτι να αποκαλύψουνε σοβαρό τώρα πια θα το θάψουνε.
Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι εσείς παιδιά του τρωκτικού με την συνδρομή όλων ημών των αναγνωστών ή μάλλον των οπαδών σας δεν θα κολλώσετε.
Θα συνεχίσετε το έργο σας. Μόνο έτσι δεν θα πάει άδικος ο χαμός του ΣΩΚΡΑΤΗ.

ΜΑΚΑΡΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΣΤΥΓΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ.

------

Αν νομίζουν ότι εκτελώντας έναν μάχιμο δημοσιογράφο σαν τον Σωκράτη Γκιόλια ,που δεν φοβόταν να πει την γνώμη του και χωρίς να κυκλοφορεί με την συνοδεία αστυνομικών όπως κάνουν μεγαλοδημοσιογράφοι θα πλήξουν την δημοσιογραφία κάνουν μεγάλο λάθος.Σωκράτη ευχαριστούμε για τις απόψεις σου.

ένας απλός συνάδελφος δημοσιογράφος

---------

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΦΩΣ
ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΜΑΙΝΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
ΜΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ
ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ
ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ

--------


Share on Facebook