Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Απάντηση στο δήμαρχο Κεραμωτής "


"Δημαρχε ειδα την απαντηση σου και ακομα γελαω οπως φανταζομαι οτι γελανε και οι κατοικοι του δημου σου καθως και οι αναγνωστες.Προφανως και επιβαιβεωνεις για ακομα μια φορα την ελληνικη δημοσια νοοτροπια που εχετε εσεις...



οι εκλεγμενοι ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΥΘΗΝΩΝ και φυσικα της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ επικοινωνιας μεταξυ σας.
Η δουλεια σου δημαρχε ειναι να φροντιζεις για τα κοινα οχι να δινεις μια αναρτηση λεγοντας οτι συμμετεχεις στην ΝΕΚΚΑ με ενα ποσο 90.000 ευρω.
Τα κουνουπια παραμενουν και κανουν μεγαλη ζημια σε εμας τους τουριστες και στους κατοικους του νομου σου γιατι χρειαζετε ραντισμα για να φυγουν.Χρονια το ιδιο προβλημα και το γνωριζεις.
Αλλα για να σε ικανοποιησω θα ζητησουμε απο το τροκτικο να αλλαξει το τιτλο του θεματος και να το κανει καταγγελια για το νομαρχη και το δημαρχο γιατι και εσυ εχεις ευθηνες μη το ξεχνας. Και αφου απαντησες ας βγει και ο νομαρχης να μας πει και αυτος τη γνωμη του γιατι μολις του πεταξες το μπαλακι.Νομαρχα ακους?
Επισης δεν απαντησες και ποιος εχει την ευθηνη για της σωματικες βλαβες που προκληθηκανε? Και δεν θελω απαντηση οτι την εχουν τα κουνουπια.....
Σταματηστε ολοι να πετατε της ευθηνες αλλου απο τη στιγμη που επιλεξατε να ασχοληθητε με τα κοινα να εχετε και το θαρρος να αποδεχεστε και της ευθηνες.Ο κοσμος ξυπναει και θα σας παρει με τις πετρες."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook