Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Δεν θέλει κανείς τον Μαρέσκα


Τον Μήτρογλου φοβούνταν στον Ολυμπιακό, ο Μαρέσκα ήταν αυτός, ο οποίος ξέσπασε τα νεύρα του στον Νταρμπισάϊρ. Τον Μήτρογλου κατ’ αρχάς τον φοβούνταν επειδή στην αρχή έδειχνε σε κακή...



φυσική κατάσταση και ήταν πίσω από τους άλλους παίκτες και έτσι του έβγαινε μία γκρίνια, κυρίως απέναντι στους πιο πιτσιρικάδες της ομάδας.

Ο Μαρέσκα, όμως, ξέσπασε, διότι βλέπει ότι όχι μόνο δεν τον εμπιστεύονται στον Ολυμπιακό, αλλά τον βλέπουν κιόλιας με μισό μάτι. Αυτός που δεν τον εμπιστεύεται είναι ο Εβάλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας στους διοικούντες είπε: «Είναι αργός. Αν μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε με έναν πιο γρήγορο παίκτη, θα ήταν πολύ καλό».

Οι διοικούντες βλέπουν τον Ιταλό με μισό μάτι, διότι παίρνει πολλά χρήματα, αλλά δεν έχει προσφέρει βάσει της αμοιβής του. Χαρακτηριστικό της απογοήτευσης που υπάρχει για τον Μαρέσκα στο λιμάνι είναι η ατάκα κορυφαίου διοικητικού στελέχους των «ερυθρόλευκων» που είπε: «Δυστυχώς κανείς δεν θέλει να τον Μαρέσκα». Άρα δεν μπορεί να πουληθεί και έτσι θα μείνει στα χέρια του Λίνεν.

http://www.balla.gr

Share on Facebook