Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Έφυγε με το κεφάλι ψήλα


O λόγος για τη Βάσια Λοή που αποχώρισε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter.Η Βασία πιστεύω πως στην εκπομπή "Μεσήμεριανο express" δεν ήταν ο ευατός της,ήταν σφιγμένη και φαινόταν.Δεν είχε εκείνη τη δροσιά που είχε στο "Tv Weekend", σαν να μην ήταν χαρούμενη που παρουσίαζε...




την καθημερινή εκπομπή.Από την πρεμιέρα της εκπομπής της Βασίας και της Φαίης είχα γράψει πώς πρέπει να αποφεύγουν να παρουσιάζουν τα ίδια θέματα. Αυτό το δεν μπορώ να πω πως το πέτυχαν εξολοκλήρου. Κάποιες φορές και οι δύο εκπομπές είχαν τα ίδια θέματα έτσι ο τηλεθεατής που είχε παρακολουθήσει τη Φαίη δεν είχε λόγο να ξανακούσει τα ίδια.

Ναι άλλα όταν η εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα"έπαιζε τα πιο επίκαιρα και ενδιαφέρον θέματα η εκπομπή της Βάσιας με σκοπό να αποφύγει τη ταυτίσει των θεμάτων έπαιζε θέματα βαρετά και αδιάφορα.Πιστεύω πώς το λάθος το έκανα η υπεύθυνη προγράμματος στο Alter αφού βάλανε δυο ίδιες εκπομπές τι μία μετά την από άλλη.
Πρέπει να τονίσουμε πώς αρκετά καλά τα πήγε η Βάσια αφού με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό σημείωνε νούμερα πολύ πάνω από το 10%. Εγώ θα ευχηθώ στη Βάσια το επόμενο της τηλεοπτικό βήμα να είναι κάτι στο οποίο θα αισθάνεται καλά.

http://tvnea.blogspot.com/

Share on Facebook