Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Επίθεση λαθροκυνηγών σε θηροφύλακα


Επίθεση από τέσσερα άτομα που έκαναν λαθροθηρία δέχθηκαν προχθές τα μεσάνυχτα ένας θηροφύλακας και δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του κυνηγετικού συλλόγου Πύργου στο Πεύκη του Δήμου Ωλένης κατά την...



διάρκεια περιπολίας για τον εντοπισμό κρουσμάτων παράνομου κυνηγιού.

Μετά την μήνυση που υπεβλήθη από το Κυνηγετικό Σύλλογο Πύργου συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του δικύκλου που φέρεται να είναι ο ένας από τους τέσσερις δράστες που υποστηρίζει ο θηροφύλακας και τα δύο μέλη του Δ.Σ ότι τους επιτέθηκαν.

Ήταν λίγο μετά τις 12:30 προχθές τα μεσάνυχτα όταν οι τρεις άντρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο της θηροφυλακής εντόπισαν σε δασική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Ωλένης ένα μηχανάκι με δύο άνδρες όπου ο ένας κρατούσε κυνηγετικό όπλο και επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο.

Κατέβηκαν από το ιχ και πλησίασαν για να ζητήσουν τα χαρτιά των επιβαινόντων στο μηχανάκι. Μόλις τους αντελήφθησαν ο ένας πήδησε από το δίκυκλο και εξαφανίστηκε.

«Ο άλλος έστρεψε το όπλο κατά του θηροφύλακα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που τον συνόδευαν και τους απείλησε. Ξαφνικά εμφανίστηκε και δεύτερο μηχανάκι με τρία άτομα όπου το ένα ήταν αυτό που είχε πηδήσει από αυτό που επέβαινε και ο «κυνηγός» που είχε το όπλο και άρχισαν να τους χτυπούν με ξύλα που κρατούσαν στο χέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα δύο μέλη του Δ.Σ σοβαρά», τόνισε ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Πύργου κ Νίκος Γαρουφαλής.


Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες στο νοσοκομείο του Πύργου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στον έναν τοποθετήθηκε νάρθηκας.
Ο ένας από τους δράστες που συνελήφθη χθες το πρωί από άνδρες του Α.Τ Πελοπίου θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πύργου.

ΠΑΤΡΙΣ

Share on Facebook