Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Έτοιμος για τον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Μπουσαίντι


Μια ανάσα πριν από τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Τυνήσιος δεξιός οπισθοφύλακας, Ανίς Μπουσαίντι, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο Δευτέρα στη Γερμανία, για να περάσει από εξετάσεις. Ο Μπουσαίντι...



... έλυσε το συμβόλαιό του με την Σάλτσμπουργκ και έτσι δόθηκε το "πράσινο φως" για την ένταξή του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έψαχνε πολύ και την περίπτωση του Γάλλου διεθνή, Μπερνάρ Μεντί, αλλά είναι "αλμυρός" για το "δικέφαλο" και όπως φαίνεται η διοίκηση καταλήγει στην πιο φθηνή λύση, αυτή του Μπουσαϊντι, που θα αποτελέσει την τρίτη μετεγγραφή, μετά από εκείνες του Σαλπιγγίδη και του Ζουέλα.

Ο Μπουσαίντι θα πάρει περίπου 230.000 ευρώ για ένα χρόνο και δεν δίστασε να δηλώσει: "Είμαι έτοιμος να παίξω στον ΠΑΟΚ, ξέρω για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας και μπορώ να βοηθήσω για να προκριθεί σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο Τυνήσιος μπακ είναι γεννημένος στις 10/4/81, έπαιξε στη Ντόνετσκ, τη Μαλίν και την Άρσεναλ Κιέβου, ενώ μέχρι χθες ανήκε στη Σάλτσμπουργκ, ενώ ήταν μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας της Τυνησίας, στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα.

Κοντρέρας

Στο μεταξύ, ανοίγει ο δρόμος για παραχώρηση του Κοντρέρας, αφού έφτασε στον ΠΑΟΚ η πληροφορία από τον μάνατζερ Σελούκ, περί ενδιαφέροντος της Μπρέσια.

Η ιταλική ομάδα επιστρέφει στη "μεγάλη" κατηγορία (κέρδισε στα μπαράζ την Τορίνο) και θέλει επειγόντως έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ενώ η απόφαση του ΠΑΟΚ να πουλήσει τον Κοντρέρας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εφόσον η πρόταση είναι ικανοποιητική.

http://www.enet.gr/


Share on Facebook