Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"Δε θα ανοίξει το στρατόπεδο"


"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ.17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ 541 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΦΑΝΤΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΔ/ΚΑΝΗΣΙΟΥΣ,ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...



ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ,ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΩΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ.ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ,ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.(ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ).......ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΗΝΑΜΟΝΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ???????ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΑΠΟ ΡΟΔΟ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ.ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΜΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ????.ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ !!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ????????"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------

"Συγνώμη φίλε αλλά στρατό πας , όχι διακοπές!Τι σημαίνει δεν έχουν την οικονομικη δυνατότητα οι γονείς? Σε ξενοδοχειο θα μένεις ή θα νοικιάσεις σπίτι? Και γω απο Αθήνα Έβρο υπηρέτησα 6 μήνες και τα έβγαζα πέρα με όσα μου έδινε ο στρατός.Δηλαδή τίποτα!Αν δεν είχα δεν έβγαινα έξοδο!Έτρωγα μέσα και κοιμομουν μέσα!Και έχω σπουδάσει αλλά δεν το έκανα θέμα!Πήγα όπως και τόσοι άλλοι!!! Δηλαδη τι σε χάλασε ???Που θα υπηρετείς αλλα δεν θα κοιμάσαι σπίτι σου ???? Είπαμε να κάνουμε καταγγελίες και παράπονα αλλά το να λέμε μα....ιες διαφέρει!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"Δε μας ειπε ο φιλος,οι Αθηναιοι που πανε και υπηρετουν στη Ροδο 8 μηνες (και οχι 1 που ειναι το κεντρο) ειναι κοροιδα η πλουσιοι; Δε μας ειπε ο φιλος για τους καλομαθημενους Ροδιτες που υπηρετουνε ολοι στη μεραρχια του νησιου η στο Μοντε Σμιθ ενω οι Αθηναιοι λιωνουν στις υπηρεσιες για να καλυψουν τα κενα τους.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ! Ας αφησουν τη κλαψα και ας βγουν και λιγο εξω απο τη Ροδο.Δεν ειναι οι αλλοι κοροιδα κ αυτοι οι εξυπνοι.
Ευχαριστω"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------

"επειδη περασα ενα διαστημα και εγω απο Ροδο και συγκεκριμενα στο 211 μκ/τε ολοι οι ροδιτες ετσι εισασταν....ολο παραπονα....μερα παρα μερα εξοδο...διανυκτερευση....και παλι κλαιγοσασταν....εμεις δηλαδη που ειμαστε απο αθηνα και φτασαμε μεχρι Φλωρινα τι να πουμε??ουτε εγω προερχομαι απο πλουσια οικογενεια αλλα τι να εκανα....ελεος...απλα ελεος...!!!!!συνελθετε...."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook