Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Στη Γερμανία ο Ζαγοράκης, τα είπε με τον Βρύζα


Επί γερμανικού εδάφους βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, έχοντας τετ α τετ με τον Ζήση Βρύζα το απόγευμα της Κυριακής. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει το σπουδαίο φιλικό της Τρίτης κόντρα στη Νυρεμβέργη, κυρίως όμως αφίχθη στο Μπαντ Μπρουκενάου θορυβημένος από...



...την κακή μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας, δέκα μόλις μέρες πριν από το πρώτο ραντεβού με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ζαγοράκης ζήτησε να ενημερωθεί για όλα όσα συμβαίνουν από την πρώτη ημέρα που η αποστολή έφτασε στη Γερμανία, όντας ιδιαίτερα προβληματισμένος, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα συναντηθεί και με τους περσινούς αρχηγούς για να δει τι πάει στραβά.

Παράλληλα, η παρουσία του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλονικέων θα σημάνει και την ανάδειξη των αρχηγών για τη νέα περίοδο.

Σάλπι και Σαβίνι στις θέσεις τους

Σε ότι αφορά τα νέα της απογευματινής προπόνησης, ο Μάριο Μπερέτα χρησιμοποίησε στο δίτερμα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Μίρκο Σαβίνι για πρώτη φορά στις φυσικές τους θέσεις.

Ο «Σάλπι» ήταν ο παρτενέρ του Παπάζογλου στην επίθεση, ενώ ο Ιταλός παίκτης χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Τσιρίλο.

Από εκεί και πέρα, ο Βλάνταν Ίβιτς ανεβάζει ρυθμούς και έπαιξε ως επιτελικός μέσος στο «οικογενειακό» διπλό, με τον Βιεϊρίνια να απουσιάζει καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Παράλληλα, ο Μπερέτα έδωσε έμφαση στα στημένα καθώς μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει δείξει σοβαρές αδυναμίες στον συγκεκριμένο τομέα.

http://www.sportdog.gr

Share on Facebook