Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Το τέλος των μεσημεριανων;



Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθώ τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας... Η Τατιάνα Στεφανίδου έφυγε με τον τρόπο που έφυγε από τον ΑΝΤ1 στην συνέχεια είδαμε την Νανά Παλαιτσάκη να εγκαταλείπει το Alter και τις μεσημεριανές του εκπομπές λέγοντας πως θέλει να κάνει στροφή σε πιο δημοσιογραφικά θέματα και να αφήσει πίσω της το καλλιτεχνικό- τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Η Φαίη Σκορδά ήταν γνωστό από καιρό πως θα αφήσει το μπλα μπλα για τα μάτια του καλού της, εε για τα μάτια του πρωίνου του Mega ήθελα να πω... Και τώρα και ενώ πριν από λιγο καιρό είχε ανανεώσει το συμβόλαιο της με το Alter η Βάσια Λόη ζητάει από μόνη της (;) την αποδέσμευσή της από το κανάλι...
Και για να δανειστώ και εγώ την ατάκα της εποχής θα πω: Τυχαίο; δεν νομίζω...
Και εξηγούμαι...




Εγώ δύο πιθανότητες βλέπω κάτω απο αυτές τις κινήσεις......
Η πρώτη που θεωρώ και λιγότερο πιθανή (και προσοχή είναι δικιά μου εικασία, δεν λέω οτι έχω κάποια τέτοια πληροφορία, και το διευκρινίζω για αποφυγή παρεξηγήσεων...), είναι ότι πιθανόν στο κανάλι του Μπουρναζίου, με την αποχώρηση της Λόη, γίνεται χώρος για την έλευση της Τατιάνας... Πόσο πιθανό όμως είναι αυτό; Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να γίνει, αν και πιστεύω πως η Τατιάνα δεν θα γύριζε πότε στο Alter και αυτό γιατί θεωρώ πως αυτό θα ήταν πισωγύρισμα για την καριέρα της.


Η δεύτερη πιθανότητα είναι ότι οι κυρίες των μεσημεριανών εκπομπών κατάλαβαν ότι αυτού του είδους οι εκπομπές έκαναν τον κύκλο τους και αποφάσισαν να αποχωρήσουν πριν είναι πολύ αργά και για τις ίδιες.
Γι' αυτό άλλωστε πιστεύω πως αποχώρησε η εμπειρότατη δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη από το Μεσημεριανό Express, γιαυτό η Φαίη Σκορδά σταμάτησε το πολύ μπλα μπλα για να κάνει πρωινό. Η Βασία Λόη έφυγε γιατι αν γύριζε το Σαββατοκύριακο θα ήταν σαν να πισωγύριζε τη καριέρα της.
Οσο για την Τατιάνα αυτή νομίζω πως ήταν η πρώτη που μυρίστηκε τέλος των μεσημεριανών όταν πριν από λίγα χρόνια άφησε τις αποκαλύψεις και μας είπε μας Αξίζει να το δεις....


Μήπως ήρθε λοιπόν το τέλος των μεσημεριανών εκπομπών, τουλάχιστον όπως τις γνωρίζουμε σήμερα;



http://tvnea.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html#more



Share on Facebook