Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

«ΠΑΟ για Λούκας»


Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λούκας Λέιβα, φέρνει στην επιφάνεια δημοσίευμα από τη Βρετανία. Μάλιστα, γίνεται λόγος για πρόταση των «πράσινων» ύψους 4,8 εκατομμυρίων ευρώ, με τη Λίβερπουλ να ζητά περίπου τα διπλάσια.

Όπως αναφέρει η «The People», η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ «προσεγγίστηκε από τον Παναθηναϊκό και μια ιταλική ομάδα, που πιστεύεται πως είναι η Παλέρμο τις προηγούμενες μέρες, με τη φήμη που κυκλοφορεί να θέλει τον...

Λούκας να φεύγει με τη σωστή τιμή. Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πληρώσει 4 εκατομμύρια λίρες (περίπου 4,8 εκατομμύρια ευρώ), μία τιμή που οι Ιταλοί θα προσφέρουν επίσης για τον παίκτη, που συχνά έχει αποδοκιμαστεί από τον κόσμο».

Στη συνέχεια, γίνεται λόγος για τις προθέσεις της Λίβερπουλ, η οποία «είναι προετοιμασμένη να πουλήσει τον Λούκας, αλλά φοβάται ότι αν δεχθούν την πρόταση από τους Έλληνες ή την ομάδα της Serie A, θα ανοίξει την ‘πόρτα’ στον Μπενίτεθ για να κάνει αντιπρόταση. Ο Μπενίτεθ πήρε τον Λούκας της Λίβερπουλ και τον στήριξε πολύ, παρά την κριτική που δέχθηκε για τις εμφανίσεις του. Θα μπορούσε να ενδιαφερθεί να πάρει τον Λούκας στο Μιλάνο, αλλά αν είναι έτσι, η Λίβερπουλ θέλει να σιγουρευτεί ότι ο πρώην προπονητής της δεν θα τον πάρει φθηνά».

Όπως όμως αναφέρεται «η Λίβερπουλ ζητά 8 εκατομμύρια λίρες για τον Βραζιλιάνο μέσο, για να αποτρέψει τον Ράφα Μπενίτεθ από το να τον πάρει στην Ίντερ».


http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=6723


Share on Facebook